annikaduckmark

Annika Duckmark

Annons

Lite nytt i hemmet….

God kväll….

Ja sakta med säkert växer vårt nya hem fram och är väl egentligen först nu som jag känner att det mesta börjar sätta sig…jag har märkt vad vi saknar och kan nu lägga in en ny växel när orken börjar komma tillbaka. Först nu jag inser hur slut jag varit både i kropp och själ, härligt att sommaren är här så man kan kan tanka ännu mer energi 🙂

För några veckor sedan beställde jag en markis då vi har solen direkt in vår ca 11.20-20.30 vilket gör att det blir nästan för varm att vara där. Jag valde mellan en vanlig markis som fästs på väggen och en sk. balkongmarkis och valde till slut det sistnämnda då man inte förlorar någon höjd på balkongen med den. I går var det äntligen dags för installation….

34

 

Allt gick snabbt och var klart på mindre än en timme….

 

22

 

Justin tycker nu att balkongen är som en koja och

 

36

 

Vi är supernöjda……. bra investering 🙂

 

48

 

När det är somriga kvällar gillar jag att utnyttja tiden ordentligt och verkligen njuta av tiden. Så efter kvällsmaten ikväll packade vi picknick ihop med Justins skolkompis och hans mamma och åkte till skateparken.

 

10

 

Killarna åkte för fullt och vi njöt i kvällssolen men en kaffe…

 

14

16

20

 

En kväll att minnas helt enkelt.

 

224

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Vi har en ny vakt här hemma….

Hej på er,

Helgen har verkligen gått i lugnets tecken och jag hade inte bokat upp mig på något varken lördag eller söndag. Tränat, fixat här hemma och längtat efter J som kommer ikväll igen för mamma veckan ( så härligt )

Dagen började med att jag lämnade bilden för bromsbyte och det blev en lång PW därifrån hem genom skogen. Älskar ljuset som är ute nu, bara att passa på att tanka energi.

2

 

Vi har fått en ny liten kompis här hemma som vaktar vårt hem. Den heter Canary och med denna kan vi ses vad som händer här hemma när vi inte är här….

4

 

Canary rymmer ett komplett säkerhetssystem för hemmet i en enhet som du styr från en app på din telefon eller platta. Systemet har en inbyggd 1080p HD-kamera, automatisk rörelsedetektering, mörkerseende, en siren på 90+ dB, övervakning av temperatur/luftfuktighet/luftkvalitet och smarta notiser som skickas direkt till din iOS-enhet. På bara några sekunder installerar du Canary och kan känna dig trygg.

Se och hör ditt hem

Streama video av din bostad i realtid och få notiser varje gång en rörelse detekteras med Canarys 1080p HD-kamera med 147-graders vidvinkelobjektiv, automatiskt mörkerseende och hög ljudkvalitet.

12

Inte bara en kamera

Skydda ditt hem med Canarys siren på 90+ dB, rörelseaktiverad inspelning, automatisk aktivering/avaktivering samt övervakning av luftkvalitet, temperatur och luftfuktighet.

Extremt prisvärd

Det finns inga installations- eller månadsavgifter och du behöver inga ytterligare sensorer, basstationer eller kameror. Gratis molnlagring och videonedladdning ingår.

Avancerad design

Canary-systemets eleganta design pryder vilket rum som helst, samtidigt som det är så diskret att en eventuell inkräktare inte lägger märke till det.

6

Skydda ditt hem hela tiden

Du behöver inte bekymra dig om olika inställningar för dag- och nattetid. Canarys mörkerseende aktiveras automatiskt vid svagt ljus.

Flera användare

Alla i hushållet kan ladda ned appen och kolla Canarys status utan att det medför några extra avgifter.

CAN100EUWT_1

Få billigare hemförsäkring

Fråga ditt försäkringsbolag angående eventuella rabatter på hemförsäkringen.

Älskar när man lyckas göra nyttiga prylar i en snygg design, den här passar perfekt hos oss.

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Skönhet från insidan…

Hej på er,

Ja ni vet hur man ofta pratar om att viss skönhet kommer från insidan, och det är ju faktiskt så…. för att det yttre ska se bra ut vill det även till att vi vårdar det inre för annars lyser det oftast igenom på utsidan. Gäller ju inte bara själva utseendet, utan vi måste ju vårda själen också för att känna oss nöjda på utsidan, allt hänger liksom ihop.

Nu har jag tänkt att jag ska vara lite testperson under 90 dagar ihop med IMEDEEN och jag kommer att testa IMEDEEN Time Perfection.

101

Vad kan jag då förvänta mig under dessa 90 dagar? Jo jag ska få en mjukare, smidigare hud med mer lyster. Hudens utseende påverkas av kvaliteten i den undre hudlagret, som kallas dermis. Här finner du hudens byggstenar – kollagen, elastinfibrer och fuktbindande ämnen.

Nästa vecka kör jag igång med min kur och ni ska givetvis få följa med här på bloggen och se vad jag tycker. IMEDEEN  har varit marknadsledande inom hudvård inifrån sedan 1991 och deras hudvårdstabletter utvecklades ursprungligen av en forskargrupp i Skandinavien som ett komplement till dig dagliga skönhetsrutin genom att vårda de djupa hudlagren inifrån, där vanliga krämer och lotions inte när ner och gör din kropp vackrare från topp till tå.
Hos Lifebutikerna hittar du lätt IMEDDEN´S produkter.
Idag kör jag igång med min kur och ni ska givetvis få följa med här på bloggen och se vad jag tycker. Ska blir riktigt spännande då jag aldrig testat  något liknade tidigare.
Kommentera (0)

Kommentera

Annons

En parasoll utanför dörren….

Hej på er,

Förra veckan bjöd ju på strålande väder och vi hoppas såklart att sommaren snart är tillbaka….tänk att man var tvungen att ta fram vinterjackan igen i helgen. Förra veckan hade jag i alla fall ett trevligt bud som väntade när jag kom en, en härlig parasoll och nyheter från NIVEA. Ni ser väl till att ni har solskyddsprodukter hemma nu tills solen är tillbaka. Jag tycker själv att det är väldigt viktigt att skydda sig när man är i solen och slår gärna ett slag för olika solkrämer.

n4

8

Protect & Moisture, SPF 6, 10, 15, 20, 30

Den vårdande formulan är utvecklad av NIVEAs hudvårdsexpertis och ger ett pålitligt skydd och återfuktar huden på djupet. Det högeffektiva UVA- och UVB-filtersystem ger ett omedelbart och långvarigt skydd och minskar risken för solallergier.

Protect & Refresh SPF 50

Den innovativa formulan ger omedelbart skydd och har en behaglig kylande effekt som efterlämnar din hud härligt uppfriskad och mjuk. NIVEA SUN Protect & Refresh Sun Lotion är enkel att påföra och ger snabbt och jämnt skydd. Själv använder jag alltid spf 50 i ansiktet.

NIVEAS hemsida kan du hitta en massa bra frågor och svar när det gäller solen som är bra att tänka på både för vuxen och barn.

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Eurovision pepp!!!

Hej på er,

Stockholm fullständigt kokar av Eurovision yra… Igår kväll var vi inbjudna av VOLVO showrooms i Kungsträgdården och Petre Event till en mycket trevlig och avslappnad Eurovision uppladdning som passade både stor och liten. Det bjöds på en massaaktivitetrr för barnen, tacco mys som sig bör på en fredag och skönt häng på VOLVOS fantastiska terass.

image

Jag var såklart tvungen att testa en av de fina bilarna som dessutom bjöd på massage när man satte sig i sätet…

image

Radiostyrda bilarna va poppis..

image

image

Min kära far va lycklig som ett barn på julafton över att få en pratstund med sin idol Börje Salming som alltid är otroligt trevlig

image

Lars-Åke Babsan va också på plats och vi fick många härliga skratt ihop… Också en underbar person.

image

Figaro Fylking och Justin fann varandra och hade hur kul som helst.

image

Och när det fanns en fotoautomat i närheten gick vi bananas hela gänget 🙂 tack för en superkväll….

image

Kommentera (1)

Kommentera