annikaduckmark

Annika Duckmark

Annons

Vilken upplevelse…

Hej på er,

Igår var det en speciell dag, ni vet en sådandär dag man länge kommer att minnas. Justin var på sin första konsert och det var verkligen underbart att se honom så glad och förväntansfull.

Ja tänk att två Norska 14 åriga tvillingar kan ställa till med sådan kaos, redan kl 16 var man tvugna att stänga entrén till Gröna Lund på grund av säkerheten ( vilket såklart är bra ) men en del ledsamma små ansikten utanför såklart. Vi hade turen att hinna in och det blev en lång väntan innan konserten började kl 20.00


Flera gånger var personalen på Grönan ute och förklarade vad man skulle tänka på, för många var ju detta den första konserten någonsin. Dricka mycket vatten, vuxna skulle respektera att parken är rökfri, inga barn på axlarna samt att alla skulle vara uppmärksamma på varandra och signalera om någon mådde dåligt. Mycket bra!!!!!

När kl väl blev 20.00 visste jublet inga gränser när Marcus & Martinus entrade scenen…

 

Justin var glad att han hade en av de längsta föräldrarna på plats så han såg toppen och mamma fick ryggskott 🙂Ja det blev en riktig toppen kväll med underbart väder… Tack Gröna Lund och Marcus & Martinus för denna upplevelse.Missa inte den fina tävligen jag har just nu på Instagram tillsammans med NUXE. Kika in på @annikaduckmark och delta, pågår till den 1/7. Jag lottar ut 3 paket med detta innehåll till ett värde av ca 970 kr

Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...
Annons

Avkoppling….

I am in heaven…. Vilken under midsommar vi har och än är den inte slut. Midsommarafton bjöd inte på strålande sol men dock uppehåll och en mycket trevlig dag.


Systrarna Jennie och Åsa samt jag vid midsommarstången

Kvällen avslutades med ett nattdopp för killarna.

Idag bjuds det på desto bättre väder och vi har det minst sagt underbart…Nu har vi kastat loss från Rådmansö och styr mot nytt ställe där vi övernattar i natt…. Fasen vad bra vi har det…

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Vi kastar loss mot midsommar

Hej,

Vilken underbar dag och start på midsommar, kunde inte börjat bättre. Vi är medbjudna till Rådmansö norr om Stockholm för att fira midsommar och vi kastade loss redan idag då vi alla var lediga och vädret underbart, I am in heaven….. Killarna har hur kul som helst och sköter sig fantastiskt på båten, inget gnäll eller bråk.


Ja nu kryssar vi några timmar genom Stockholms fantastiska skärgård…

Vi träffade även på en av de stora kryssningsfartygen…..


Hoppas ni alla får en underbar inledning på midsommarhelgen. Louis är värsta kapten och vi andra kan bara koppla av

Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...
Annons

Henke!!!!!

Hej där,

Gissa om det var en lite kille här hemma som blev glad när han såg den här bilden….. en kompis som fixat Henrik Lundqvists autograf, stort för en lite kille som har honom som största idolen…. ja mamma skulle kanske passat på att ta en också, går ju inte att sticka under stolen med att den här mannen är galet snygg.

782

Men det är ju som sagt var inte hockey säsong nu utan det är fotboll som gäller i allra högsta grad… i morgon är det dags för ödesmatch för Sverige och jag antar att J kommer ladda precis som vid förra matchen 🙂 låt oss nu hoppas på vinst eller i alla fall oavgjort så lever väl våra chanser kvar ett tag till.

994

Två dagar kvar till midsommar och lite långledigt….vad hittar ni på? Vi kommer fira i skärgården med några vänner och hoppas på att det inte blir allt för mycket regn 🙂 särskilt eftersom jag fixat nya glasögon…, snygg svensk design och dessutom med ett syfte. För varje par glasögon som säljs så skänker Anton Frans 200 kr till en av de välgörenhetsorganisationer som de stödjer. Jag valde Barncancerfonden!!

992

Snygga, sitter jätte bra och framförallt bra ljus så att man slipper kisa.

9994

912

Tjingeling!!!!!

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Intensiv vecka…

Hej på er,

Vips så var den här veckan slut…oj vad fort det gick. Den har iof varit väldigt intensiv så det är kanske inte så konstigt. På jobbet har det varit full fart då detta är den mest populära veckan för sommarfester. Då en kollega till mig blivit sjuk blev jag hastigt inkastad på att åka på en mässa i London och jobba i den Svenska montern. Jag älskar när dagarna ser olika ut så att kastas in i än det ena än det andra passar mig ypperligt. Som tur var flög jag med Norwegian så jag drabbades inte av strejken 🙂

 

332

Väl framme i London begav jag mig till mässa som låg vid Kensington Olympia, otroligt vacker mässbyggnad med fint ljusinsläpp. The Meetings Show är en mässa för

814

I den Svenska montern fanns det representanter från olika destinationer och hotellkedjor, alla där för att marknadsföra Sverige på bästa sätt. Jag var där för att prata om oss på BSC som partner i Sverige och givetvis också vackra Stockholm som många var intresserade av.

662

996

Efter en lång dag blev det middag och lte festligheter med övriga utställare…….

Dag två var det fullspäckat med möten för min del innan det åter igen bar hemåt Stockholm

712

788

Nu väntar en skön ledig helg, önskar er alla detsamma 🙂

 

Kommentera (0)

Kommentera