annikaduckmark

Annika Duckmark

Annons

Om jag haft en dotter…

Hej på er,

Jag har ju utlovat lite mer nyheter från modemässan förra veckan. Eftersom jag jobbat där i så många år har jag ju också lärt känna många av det andra utställarna och tipsar er gärna om deras nyheter. Hade jag haft en dotter hade jag älskat att köpa dessa söta klänningarna 🙂

Märket heter Derhy Kids och det är min vän PiaPS Fashion som har agenturen för märket. Det roliga med just dessa är att de är för omgående leverans så har du en butik så går det bra att höra av sig till Pia.

 

IMG_8523

 

Välskräddade klänningar i fina material och till rimliga priser.

 

IMG_8522

 

IMG_8526

IMG_8527

 

Den här är ju bara så söt, men inget för Justin tyvärr

 

IMG_8528

 

IMG_8530

 

Derhy har även kläder till mamma och detta är en lite sneak peak av vad som kommer till nästa vår….  en massa fint.

 

IMG_8543

 

Detta blev en av mina personliga favoriter 🙂

 

IMG_8537

IMG_8539

Va rädda om er <3

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

En intensiv vecka är över….

Hej på er,

En mycket intensiv veckan är över, mässa, hockeyläger och skolstart har krävt en hel del logistik och planerande. Så tacksam att Mattias och jag har en bra relation och ser till att lösa allt runt Justin även när det inte är vår vecka. Men även om det har varit okristligt tidiga morgnar och en massa körande fram och tillbaka så tyckte i alla fall Justin att det var den bästa v på läge, och det är ju det som räknas i sista änden 🙂 Att äntligen få vara tillbaka på isen var toppen tyckte han 🙂

IMG_8642

 

Men höjdpunkten för alla killarna var såklart igår när det fick titta på Stanley Cub pokalen och ta ett kort med Patric Hörnqvist.

 

hockey

 

IMG_8599

 

IMG_8588

 

Min vecka har tillbringats med Hettemarks och det är som alltid trevligt.

 

IMG_8560

 

Ett litet mingel han jag också med hos Janne och Jofama.

 

IMG_8514

 

Där fick jag även sällskap av fina vännerna Ankie Bagger och Kicken.

IMG_8519

 

Och så har min numera stora kille börjat första klass…..vilken härlig vecka det blev trotts galen trötthet 🙂

 

IMG_8521

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Lite nytt från modemässan…

Hej på er,

Modemässan är i full gång här i Stockholm och som vanligt jobbar jag med Hettemarks.

Men ni som följer mig här vet också jag jag tycker det är kul att tipsa er om andra nyheter som jag stöter på här i korridorerna. Igår besökte jag två vänner som har CAV AGENTURER med en massa fina varumärken som de är återförsäljare av. Ett som föll mig lite extra i smaken var svenska märket Hansen & Jacob. Hansen & Jacob grundades 2005 av Johan Hansen och Jacob Twetman. Två entreprenörer som såg utmaningen i att skapa en ny stil för den välklädde mannen. Numera har man även en damkollektion och det är den jag har kikat på. Fina färger och material och en toppenbra passform, me like!!!
Supersnygga jeans som sitter hur bra som helst….

Helt klart ett märke värt att kika på, extra plus för att det är Svenskt.

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Bli bl dgiv re……Missingtype….

Hej på er,

Är mitt uppi M deveck n här i St ckholm, Justin har h ckeyläger v rje d g  ch det är sk lstart….lite planering för att få d ga n  att gå ih p med  ndr   rd. Så idag lämnar j g plats här på  l ggen för en s k s m j g tycker är viktig och s m j g tycker  tt du ska ställ upp på  m du k n.

 

Den 15-21 augusti 2016 kommer blodcentralerna runtom i Sverige att delta i en internationell informationskampanj tillsammans med 20 andra länder. Kampanjen kallas ‘Missing Type’ och handlar om att tillfälligt ta bort bokstäverna A, O och B (d v s de bokstäver som utgör en blodgrupp) från skyltar, logotyper, hemsidor och i sociala, digitala och traditionella medier och på så sätt skapa uppmärksamhet om att det behövs fler blodgivare och att blodcentralerna behöver attrahera tusentals nya personer att ge blod. Bakom kampanjen står blodcentralerna i Sverige och motsvarande i de andra 20 länderna.

Kampanjen skapades 2015, av NHS Blood and Transplant in England and North Wales inför National Blood Week. Då fick den stor uppmärksamhet och nådde över 2 miljarder människor genom mediers räckvidd och aktiviteter i sociala medier. Sammantaget bidrog kampanjen till att 30 000 nya blodgivare registrerade sig.

IMG_8413

I år genomförs kampanjen i 21 länder samtidigt för än större genomslag med start måndag 15/8. En central del i kampanjen är överraskningsmomentet när bokstäverna A, O och B försvinner tillfälligt för att väcka uppmärksamhet.
3 av 100 svenskar ger blod idag.
Varje minut används en blodpåse till en patient i Sverige. Det motsvarar 12 000 blodenheter per dygn
Sveriges blodgivare gav närmare en halv miljon (434 985) påsar blod under 2015. Nästan 100 000 patienter fick blodtransfusioner.
Det är enkelt att vara blodgivare. Att ge blod tar bara 30 minuter och det blodet kan rädda, eller förbättra, upp till tre liv

Medverkande länder i Missing Type: England, USA, Australien, Sverige, Kanada, Irland, Skottland, Wales, Belgien, Nederländerna, Schweiz, Tyskland, Litauen, Japan, Brasilien, Sydafrika, Hong Kong, Sydkorea, Singapore, Nya Zeeland och Nepal.

Jag har tidigare varit blodgivare under flera år, men haft ett uppehåll under några år. Nu blir jag det igen…… vem vet en dag står man kanske där själv och behöver blod!!!!!

#Missingtype

Va rädda om er <3

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Lite lätt ångest….. Och kärlek!!!

Hej på er,

Sorry min frånvaro men tog lite semester även från bloggandet sista semesterveckorna.

Idag är det min sista dag på semestern och om några timmar lämnar jag även J till hans pappa… Redan nu känner jag hur det kryper i hela kroppen…. Lite lätt ångest idag 🙂


Men vi har haft en fantastisk semester och gjort och upplevt en massa fina saker som nu finns lagrade i våra minnen. Sista veckan har vi spenderat minst 15 timmar i skateparken och J har lärt sig en massa nytt.Vi har myst i mängder….


Hängt med vänner och badat..


Nu ser vi fram emot en spännande höst både med jobb och privatliv. I morgon får jag äntligen träffa alla mina härliga kollegor på BSC igen och på onsdag och torsdag blir det jobb i Köpenhamn på Copenhagen Fashion Week CIFF. En skön blandning.

Det är snart ett år sedan vi bestämde oss för att separera och det har varit ett slitsamt år på många sätt men den har också stärkt mig otroligt mycket och udag har Justin och jag landat mjukt i vår nya vardag. I januari läste jag ett horoskop om hur mitt kärleksliv skulle komma att bli…lite kul ibland. Det stod då att jag skulle få uppleva kärleken igen till hösten. Det kändes ju väldigt avlägset då… Men nu är hösten snart här och det blir kanske en spännande sådan ❤️

Damernas Värld: Jungfrun

Ja året har en flirtig underton redan ifrån start och fortsätter så hela året. Maj och juni är mindre lyckade än resten av året. Mars, augusti och september är dina hetaste månader då du fullkomligen kan vada i kärlek och uppleva ett härligt flyt i livet. Såvida du inte kämpar emot så kommer detta vara tiden då kärleken är som hetast. Nu kan du få vad du vill, så önska rätt!

Ja det blir som sagt var kanske en spännande höst 🙂

Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...