annikaduckmark

Annika Duckmark

Annons

Födelsedagshelg

Hej på er,

Wow vilken Födelsedagshelg det blev för mig. Jag hade inte planerat någon fest eftersom resan till NY är min födelsedagspresent till mig själv. Men mina fina vänner hade tänkt annorlunda….

På lördagen väcktes jag först av att Justin kom och sjöng med present, fick såklart mammas hjärta att smälta. Sen bar det av till vänner i stan som bjudit med oss ut i skärgården för en sista helg innan båten tas upp. Vilken lyx i ett strålande väder.Killarna älskar att åka båt ihop, och det blir mycket skratt..


Väl framme på Härsö blev det bubbel och en massa sol..
Dessutom tårta och sång av alla som var på ön..


På söndagen när vi kom hem hade jag fått meddelande om att vara startklar till 17.30, barnvakt var ordnat av den här donnan som dök upp med en flaska bubbel…


Färd till stan och restaurang där ett härligt gäng vänner väntade… Wow vilka vänner jag har, så lyckligt lottad.


Lycklig på många sätt och nu väntar NY …

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Ett år senare…..

Hej på er,

Idag har det exakt ett år sedan mattan drogs undan under min fötter och jag föll djupt ner i ett svart hål….. vi bestämde oss för att separera, inte längre vara en familj på det sättet som det var tänkt. Ja minns hur jag knappt kunde andas av tanken att jag inte skulle få se min lilla son varje dag och behöva sälja huset som vi lagt så mycket tid och kärlek på.

Tårar, massa massa tårar, dagen före min födelsedag som också tillbringades med ännu mer tårar….. hur skulle jag någonsin kunna resa mig igen och komma vidare, ja jag kunde i början inte se någon väg ut. Men med en stark kvinna vid min sida som guidade mig genom varje dag, underbara chefer och arbetskamrater, vänner och familj så gjorde jag det som behövdes. Bröt ihop och kom igen, uttrycket blev som en väg att följa. Steg för steg betade jag av alla praktiska saker, ny lägenhet, berätta för Justin, lägga ut huset till försäljning och allt annat som en separation innebär. Jag det var många steg att gå igenom.

Men nu står jag här ett år senare, starkare än någonsin. Jag har kommit igen och byggt upp ett nytt liv för Justin och mig.

Och det bästa av allt, vi mår alla bra. Framför allt mår vår älskade Justin bra, vårt gemensamma mål att hans välmående skulle gå före vår besvikelse. Vi samarbetar på ett fantastiskt sätt och så sent som igår fick jag lovord från en nära vän som tyckte att vi gjort det här på ett fantastiskt sätt.

Nu ser jag fram emot nya kapitel i livet och vem vet vad som väntar runt hörnet…..det är väl just det som är tjusningen med livet. Att inte veta allt och våga släng sig ut för stupet mellan varven.

IMG_8783

54

Va rädda om er <3

 

 

Kommentera (4)

Kommentera

  1. Diana

    Har det redan gått ett år?? Jag minns det inlägget så väl, den du la ut när ni bestämt att gå ut med det. Usch vad ledsen jag blir varje gång ett par väljer den vägen, att inget äktenskap någonsin verkar kunna hålla i dagsläge gör att jag bara väntar på min dag .. MEN samtidigt är det viktigaste i livet inte att hålla ihop till varje pris (även om det är det jag önskar att man kunde) utan det är viktigare att må bra. Och det gläder mig så enormt att höra att du är där nu, att du är starkare och tågar framåt, att du och din fina son mår bra. För det är det som är det viktigaste i livet. Njut, lev och må bra. Stor kram vackra Annika.

Se fler...
Annons

Bråda dagar i Borås

Hej på er,

Efter några bråda dagar i hemstaden Borås är det nu dags att återvända till Stockholm. Som vanligt när vi är här på besök är det full fart.

Jag har hunnit med ett fotojobb …Justin har snickrat och målat hos min morbror…


Vi har letat Pokémon på Borås bästa ställe…


Justin köpte en radiostyrd båt som såklart skulle provas med en gång…Mys och fotboll med morfar..
Tack för denna gång alla vänner och familj. Nu väntar skola, jobb och träning igen ❤️

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Dags att summera 90 dagar med IMEDEEN

Hej på er,

Genom ett samarbete med IMEDEEN  har jag nu genemgått en 90 dagars challange med Time Perfection. För första gången någonsin har jag faktiskt lyckats hålla en kur utan att glömma en enda tablett, riktigt stolt över mig själv 🙂

IMEDEEN® Time Perfection® arbetar i hudens djupare lager där vanliga anti-ageing krämer inte kan nå ner. Produkten innehåller  Marine Complex™, som är rikt på proteiner och polysackarider, som påminner om de som naturligt finns  i huden och LycoPhence GS Forte™,en  patenterad formulering med Tomatextrakt (indehållande  lycopen), vindruvskärneextrakt, vitamin C och zink.

  • Bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress²)
  • Bidrar till normal kollagenbildning¹),
  • Bidrar till att huden i ansiktet och på kroppen känns mjukare, spänstigare och smidigare

672

Det är ju faktiskt lika viktigt att vårda huden från insidan som från utsidan.

Huden är kroppens största organ och bildar en skyddande barriär mot omgivningen. Kosmetiska krämer och serum verkar i hudens översta lager (epidermis). Hudens utseende avspeglar det liv du lever, ditt generella hälsotillstånd och dina hudvårdsrutiner.

Men det handlar inte bara om den synliga delen av huden. Hudens övergripande kvalitet, dess förmåga att behålla fukt och dess motståndskraft beror på de djupare strukturerna i huden (dermis) som innehåller kollagen, elastin och fuktbevarande ämnen. Det är här, dit krämerna inte når, som IMEDEENs hudvårdstabletter arbetar. De stöttar och skyddar hudens viktiga byggstenar så att den håller sig vacker längre.

Jag känner själv att min hud under den här tiden blivit spänstigare och känns inte lite torr längre vilket jag tidigare har haft lite problem med. Kul att testa något som faktiskt har gett ett synligt resultat.

IMG_8444

101

Tänk på att en hälsosam livsstil, varierad och balanserad kost är viktigt. Kosttillskott ersätter inte en balanserad kost. Va rädda om er <3

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Om jag haft en dotter…

Hej på er,

Jag har ju utlovat lite mer nyheter från modemässan förra veckan. Eftersom jag jobbat där i så många år har jag ju också lärt känna många av det andra utställarna och tipsar er gärna om deras nyheter. Hade jag haft en dotter hade jag älskat att köpa dessa söta klänningarna 🙂

Märket heter Derhy Kids och det är min vän PiaPS Fashion som har agenturen för märket. Det roliga med just dessa är att de är för omgående leverans så har du en butik så går det bra att höra av sig till Pia.

 

IMG_8523

 

Välskräddade klänningar i fina material och till rimliga priser.

 

IMG_8522

 

IMG_8526

IMG_8527

 

Den här är ju bara så söt, men inget för Justin tyvärr

 

IMG_8528

 

IMG_8530

 

Derhy har även kläder till mamma och detta är en lite sneak peak av vad som kommer till nästa vår….  en massa fint.

 

IMG_8543

 

Detta blev en av mina personliga favoriter 🙂

 

IMG_8537

IMG_8539

Va rädda om er <3

Kommentera (0)

Kommentera