annikaduckmark

Annika Duckmark

Annons

Sista dagen….

Kl är 7.30 och än är det bara jag dom är vaken. Idag åker vi hem men vi får några tummar vid poolen innan bussen går kl 15. Så dags att summera med lite spridda bilder jag inte visar tidigare.

Dagen på katamaranen avslutades med ett strandbesök och sedan utkik och fotografering från öns högsta punkt.


Goda middagar….


Gott vin och underbara solnedgångar ….Kristallklara bad…
Fantastiskt resesällskap…..Och en avkopplad mamma….och lycklig liten J.Vi kommer definitivt tillbaka till Kroatien, ett fantastiskt resemål , bara 2.45 timmar från Stockholm.

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Till havs i Kroatien…

Igår åker vi på en fantastisk tur runt öarna. Först tänkte vi åka till ett fint vattenfall men vem vill skumpa runt på vägarna när havet är så fantastiskt här. Vi bokade därför in oss på en katamaran Summer-Blues som hämtade upp strax vid hotellet.


Vi såg såklart till att få bra platser på ett av näten i fören…Kilarna kikade på alla fiskar….


Och på den fina utsikten…


Badas gjordes det såklart en massa….Helt underbar dag…..
Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Pool och strandhäng

Hej på er,

Här njuter vi för fullt och har riktigt kommit in i semester lunken. Det är härligt att resa med människor som man har samma rutiner som. Frukost vid nio och vi är i säng vid 23.30…. Inger gnäll, glada barn och glada föräldrar..

Igår hängde vi på stranden, killarna letade stenar och kikade på fiskar..
Hotellet ligger otroligt vackert och har en skön mix av turister och lokalbefolkning.Idag är det poolhäng som gäller…. Pappa Louis är en duktig simmar och lär killarna för fullt
Idag är det supervarmt och det vill till att svalka sig mycket..I morgon väntar en heldags utflykt med båt.

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Vi är på plats…

Bredvid mig snarkar en lycklig liten kille som somnade med ett leende på läpparna igår… Mamma vad mysigt det är, nu är vi äntligen i Kroatien, blev hans sista ord igår. Underbart!!!!

Resan hit gick hur bra som helst och tog endast 2 1/2 timme, perfekt är verkligen inget fan av långa flygresor längre. Vi mötte upp vårt resesällskap på Arlanda och Justin och Elliot var såååå spända och glada över att se varandra.Dessa två killar är verkligen super att resa med. Sååå fina vänner, omtänksamma mot varandra och inget gnäll. = lyckliga och glada föräldrar.


Vi fick en fin inflygning till Split och sedan båt ut till Brac.Två lyckliga mammor som nu längtar efter en v härlig semester.


Med ett galet gäng…


Eftersom det var mörkt när vi kom fram har jag inte en aning om hur hotellområdena ser ut… Så nu ska jag ut på balkongen och kolla läget… Har i alla fall skymtat en klarblå himmel 🙂 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Äntligen…..

Idag är det äntligen dags för oss att åka på en välbehövlig och efterlängtad semester. Det har varit 10 månader av upp och nedgång känslomässigt och nu ska det bli skönt att få sol och bad och tanka en massa energi med Justin och våra fina vänner.


Min vännina Bea från Borås och hennes son ska passa på att göra Stockholm och bo hos oss medan vi är borta. Perfekt så kanske blommorna håller sig i liv 🙂 dom kom redan i torsdags så vi har fått två mysiga dagar ihop.Nu ska jag packa det sista……

Kommentera (0)

Kommentera