Anitha Schulman

Torsdags tips!

IMG_1099

Här är en nyvaken liten galning. Varje morgon combat-ålar han in i Pennys rum och spelar en liten trudilutt på pianot. Udda, roligt och mysigt. Var hos BVC här i veckan och barnmorskan konstaterade att ”ja han är ju ett livligt litet barn”. Han står och har river ner allt i sin väg och är totalt livsfarlig för sig själv och ett möblerat hem. Den som inte vet vad som är ”barnosäkrat” i sitt hem innan de börjar krypa vet det vid den här tiden i barnens liv. Har precis fyllt nio månader. Kan inte FATTA hur fort det har gått. Hans söta body från Skip Hop är också från nio månader och finns HÄR! I flera varianter.

IMG_1098

Fick tips om att träna med korsett. När man fått eller burit två barn så är ju magmusklarna all time high kassa. Jag som ett gammalt TV-SHOP fan älskar ju att testa nya innovativa produkter eller gamla produkter med nya användningsområden. Ska träna lite mage och rygg. Köpte min HÄR. Återkommer med utlåtande.

FullSizeRender

Den här underbara älskade människan gästar Fyllepodden denna vecka. Artisten och schlagerproffset Andreas Lundstedt schåklart. Hör honom bland annat prata om hur han under lång tid använde alkohol och droger för att döva sin ångest och vad som gäller för alkohol i Melodifestivalen.

FullSizeRender

Har ju pratat om min vintertorra hud tidigare och här är en komboprodukt från Estelle & Thild ifrån deras nya produktserie. Som är en olja och ett serum som man tar en droppe var av och mixar i handflatan innan man applicerar. Känner mig som en tonåring i hyn minus finnar. Finns på Lloyds Apotek, Kicks och Apomera.

FullSizeRender

Har blivit helt besatt av det här nya sminkmärket och tydligen är det inte bara jag för det är slut överallt typ. Googla YOUNGBLOOD SKIN eller  MAKEUP och kolla om ni hittar det någonstans. Eller lägg det på minnet för framtida köp. Sååå bra!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Trött

    Varför ska vi slösa tid på att läsa reklaminlägg???
    Detta inlägg innehåller reklam och sånt du tjänar pengar på i varje stycke:
    Barnplagg, korsett, hudprodukt och rouge. Och så en podd som du har betalt för att göra.
    Märkligt sätt att försörja sig på. Usch.

Comments are closed.