Anitha Schulman

Barnmässan

FullSizeRender   FullSizeRender

TUR att jag tog den stora väskan efter Barnmässan. Härligt att över 82 000 kr samlades ihop till Susanna Benckerts barnhem i Ghana.

Jag gick hur som helst loss på massa grejer. Den här barnserien från ACO är min favorit. Den har jag sen förut så jag laddade på med nya produkter och en som jag inte testat förut. Passade även på att köpa deras hudvård för vuxna. Tar ett riktigt göttigt lager av nattkrämen och den funkar som en fuktmask.

 

FullSizeRenderFullSizeRender

 

Den här fina sommarklänningen från My Bliss likaså så kommer Tom Allans body och skjorta därifrån, den snygga randiga dreggelhalsduken kommer ifrån Geggamojja.

 

 

FullSizeRenderFullSizeRender

Älskar de här jättestora djurhuvudena som ska sitta på väggen i barnens nya barnrum (köpte ny lägenhet igår återkommer till det). Kommer kanske bygga ut djurserien med en noshörning också. In love! Djuren kommer från Zillstar. Den här ASTUFFA lyxmyzen kommer ifrån Pompidard Tom Allan blir det perfekt för blöjan för Penny blir det ett urgulligt häng.

 

Tack för i år! Fick möjligheten att åka en ny härlig kryssning med Silja Line bli peppad av Spark i Baken. Fick skor i från Tassa, provsmaka massa gott och nyttigt från Helhetshälsa och lära känna inspirerande Manne Forsberg och mycket, mycket mer! Kul hade jag och Penny som fick ponnyrida, pyssla, ansiktsmåla, gå på barnkalas med Mumintrollet och äta närmast obegränsat med godis.

Jag och Ann Söderlund kommer prata om en del spaningar från mässan i podden imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.