Sandra Forsberg

Sandas önskelista

Ju!en närmar sig med stormsteg. Min kära mor frågade mig häromdagen om en önskelista. Åh, älskar att det är dags för detta. Älskar att spåna presenter till nära och kära. Igår köpte jag den första julklappen till min lillasyster. En liten till Molly är också redan inhandlad. Spånar på vad Viggo ska få och bad faktiskt om en önskelista från K så att jag har lite att välja från.

Här är lite finheter som jag har spanat på:

Öronhängena är ju såå fina, påslakansetet kommer att bli så krispigt och snyggt när sovrummet är ommålat. Armbandet  är ju så fint i sin enkelhet, Ugnsformen behövs till pajer och likande då vår försvann i flytten, Lanternan är magisk och skulle bli så fin på vårt soffbord., Handskarna, färgen alltså! Blusen är så Sandrig och termosen är en dröm sedan många år..

 

Första satsen lussebullar är redan uppätna här hemma med, får baka en ny plåt snart. Hihi. Adventsfikor har börjat planeras och åh, lever lite extra i detta nu.
KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.