Sandra Forsberg

Moodboards färger

”Men kan inte du fixa lite moodboards på färg så kikar jag. Välj ut några färger du gillar och klipp ihop.” – sa Kasper. OM jag kan!?
Ja vi ska då äntligen måla om sovrummen här hemma. Så härligt!!

Viggo ska nog få någon greige, Det lutar nog mest år Vinternatt tror jag. Ska få med K på den banan med, fast han kommer ju att tycka att alla färger ser typ likadana ut  ? ? Inspireras av denna färgen:

 Först var jag inne på att Molly skulle få en dov matt gammeldagsrosa, men så tror jag att hon, jag (vi) kommer tröttna. En ljus ljus grå/beige tror jag gör sig bättre och håller längre – så blir möblerna sådär krispigt vita med ? Det blir nog en Kokos eller Skumboll (Alltså ÄLSKA namnen på färgen!!).

Vårt sovrum ska få en lite mörkare nyans i beige. jag tror jag röstar på Lugn. Åh, ska bli så kul när det är klart!! Harmoniskt och inte bara vitt, vitt, vitt.

Idag är det hemmamys som gäller. Viggo är sjuk, första gången. Febrig och snorig och oj vilken hönsmamma jag blir såfort barnen får lite förhöjd temperatur. Molly är också rätt så dålig. Imorgon väntas vuxenpartaj för mig och K, får se hur det blir med sjuklingarna..

KRAMoch trevlig helg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.