Sandra Forsberg

När slutar man amma?

Viggo har fått två tänder och han biter mig, titt som tätt. Det gör ju så ont. Samtidigt får jag återkommande mjölkstockningar i vänster bröst. Nu är jag inne på min sjätte och det är alltid samma bröst. Smärtan är otrolig och febertopparna likaså. Börjar så smått fundera på om det är dags att sluta amma. Jag hade nog en tanke att nattamma till han var iallafall 9 månader. Ammande ju inte Molly så jag vet inte riktigt hur länge man ”håller på”. Vill gärna amma då det är så mysigt och vill gärna ha det här mysiga stunderna tillsammans. Att han också somnar bums vid amningar är ju rätt så skönt det med på kvällarna. Han totalratar flaskan och välling.

Hur länge ammade ni? Hur och när vet man att det är dags att sluta?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.