Sandra Forsberg

Viggos lilla krypin

Jag ville ha något större till Viggos vägg. Tänkte först en 50×50 tavla så målade ett litet motiv till det, insåg sedan att 50×70 skulle passa bättre så fick bli med passpartou istället. Får måla en ny helt enkelt, vill ha målning i hela ramen.  Men så fin färgskalan blev, SÅ nöjd.

Nu saknas det bara en annan väggfärg, men det lär dröja dessvärre. Drömmer iallafall om en liknande ”smoked tan” nedan.

 

 

7 Greige Paint Colors. Greige Best Seller Paint Colors by Behr. Behr Pale Palomino. Behr Wilderness Gray. Behr Woodland Sage. Behr Smoked Tan. Behr Cotton Grey. Behr Taupe Tease. Behr Light Granite. Behr Bowstring #BehrPalePalomino #BehrWildernessGray #Be #bedroompaintcolors

 

Åh, drömmar drömmar. Vad vore livet utan dem?
Xoxo

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.