Sandra Forsberg

Landat på landet

Häromdagen blev jag smått galen, kände att jag behövde en paus hemifrån. Disk och smutstvätt som växer på högen och ett barn som skriker ”MAAMMMMMAA” varje sekund känns det som. Kasper som fortfarande inte gått på semester och jag som kämpar dagarna in och ut valde att ta med mig kidsen till landet, Packade skötväskan och med en Molly inkl. ryggsäck och Viggo i vagnen så hoppade vi på tåget. Två nätter var allt som behövdes. Snälla mormor och morfar som servade med mat, underhållning och lek.

 

Molly älskar det. Fick åka morfars bil utan tak, åt glass i mängder, övade på att simma. Hälsade på grannens hästar, sparkade fotboll och spelade spel i massor. Åh, livet för henne. Så glad att kunna ge henne så fina sommarminnen. Och medan mamma tog Viggo kunde jag gosa lite extra med min stora tjej med.

 Så stor men samtidigt liten älskad plutt. Snart blir hon FEM, så galet. Min lilla Molly Linnéa. Det känns så klurigt det här med att vara hennes mamma. Vi ryker ihop så ofta, hon skriker så jag vet inte vad och jag tvivlar ofta på mig själv om jag gör rätt. Vill så gärna ge henne allt och finnas där 100%, men måste också lära henne, sätta gränser och säga nej. Hon har ett sånt temperament och jag undrar så om det är jag som påverkat henne. Försöker ge henne kärlek hela tiden, lyssna på henne och bekräfta, men tålamodet tar ibland slut hos mig. Åh, vänder ut och in på mig själv ibland.

Nu jobbar Kasper i 2 veckor till sen går han äntligen på semester, längtar så!! Äntligen ska vi få vara tillsammans alla igen läänge. Det är det bästa jag vet.
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.