Sandra Forsberg

Stilla morgon

Fågelkvitter och ett ljus som sprider sig. Viggo sover mer oroligt och jag vankar uppe flera gånger var natt. Så tacksam för sovmorgnarna som Molly ger mig tack vare Netflix och HBO, för på morgonen sover han allt mitt lilla V,

Vi har en härlig vecka med kompishäng framför oss. Några lediga lugna dagar med inga planer förutom glass har vi också. Åh, sommaren alltså. Fast visst ryker vi ihop ibland min lilla Molly och jag och visst längtar vi tills pappa Kasper går på semester, Men mer om det en annan dag. Nu ska vi köra till vänner för ännu mer bebismys och så ska vi spana in deras nya hus, dricka kaffe och fika.

puss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.