Sandra Forsberg

Världens bästa dag med min mamma!

Hade en SÅ härlig dag med min mamma häromdagen. Hon fyllde sextio år, SEXTIO! Herregud – minns att sextioåringar var tanter förr (tyckte i alla fall så när jag var liten), men nu, nu är ju MIN mamma sextio och hon är den vackraste sextioåringen i hela detta universum.

Jag och Viggo körde och hämtade henne med bubbel och kaka.

   Vi körde till Olof Victors och åt världens godaste morotskaka (alltid samma, ett måste!) och en kräftskärtsmacka – mumma liksom! Hängde sen på baksidan och bara var, Viggo busade, vi laddade om och njöt av fågelkvitter.


Alltså hur söt i finaste lilla outfiten  – DÖR. 

Sen åkte vi till Pastafabriken och mötte upp mammas bästis, åt ”hemmagjord” pasta och chitchattade. 

Efter detta blev det stopp i Beddinge för glass, picknick i det blå och sen hemfärd för lite champagne, ombyte och lugn. Och så åkte vi in till stan och mötte upp mammas R, åt och drack gott på Johan P.

Åh, alltså!!! Livet må väll ända vara mat med kära människor, absolut bästa som finns!!
Och min mamma då – hur snygg sextioåring liksom? Och finaste, snällaste, käraste och bästa människan i HELA universum.

Xoxo

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.