Sandra Forsberg

Mysfrukost, regn och helgplaner

Smattrande regn, varm ugn och glada barn.

Vi startade upp årets Kristi Himmelfärdsdag med scones, kaffe, nyhetsmorgon (barnkanalen på en padda) och pyjamas. Så mysigt med en lugn morgon tillsammans. Och så är det något magiskt med nybakat, det blir så mycket mysigare av lite varmt på assietten.

Efter frukost körde jag Molly till en kompis för att komma hem och bara dimpa ner i soffan, kolla på en nygammal serie Hemma Igen på SVT. Började kika på den när jag var sjukskriven och gravid hemma med lillle Viggo, sen avtog det, det blev för mycket helt enkelt. Men nu är jag på G igen, sista och sjätte säsongen – tipseli tips om ni vill ha mysigt och spännande tidsfördriv!

Fredag idag och vi är på väg på pannkakslunch hos fina vänner. Ikväll väntas gäster och jag vet fortfarande inte vad vi ska bjuda på, men vi har ju några timmar kvar att bestämma oss på?..

Happy Friday!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.