Sandra Forsberg

Pricken över i:et

Så fann jag den. VITTSJÖN. Har haft den som soffbord för många år sedan och sedan lite glömt bort denna snyggingen i all sin enkelhet, Den är ju så fin och ser otroligt lyxig ut för sitt låga pris. Vi har inte kommit fram till vad vi ska ha på väggen bakom matbordet. Det har pendlat mellan en stor tavla eller en skänk. Men vi kommer inte överens om något som vi båda gillar och Kasper tycker det är bättre att vänta, spara ihop och köpa något som vi verkligen vill ha. Ja jo, så kan det ju vara. Men tills vi kommer på vad det är så kan det inte stå tomt, det ser så kalt ut.

Så kom jag över en bild på VITTSJÖN igår och kände att där har vi det! Sålänge iallafall. Satt och bollade med en mamma till Mollys kompis igår under fotbollsträningen om jag skulle föreslå den för Kasper eller bara åka och köpa. Det blev det sistnämnda och tur var det för när K kom hem idag och jag bara ”Taadaa”, snyggt va?” möttes jag av ett ”Nä, inte alls”. ”Näha, men då kan jag sälja de vidare. Eller förresten så tycker jag att det är så fullt utan så då kan vi ha den en månad och sen inte ha den en månad och köra så” Alltså det gäller att argumentera vet ni. Möttes då av ett ”Det blir nog bra älskling, så länge du är nöjd”. Där satt den!

 

Ja, men visst blev det bra?! Har en känsla av att den kommer stå där tills vi flyttar. Haha!
Nu väntas lite mat och sen ett städröj.

Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.