Sandra Forsberg

Vårt lilla WC

Kikar in med en kvällshälsning från mitt hektiska liv numera. Halleluja, tvåbarnslivet ger mig absolut noll fritid, eller jo, kanske 30 min om dagen. Men NU – nu har det vänt (för ett par dagar iallafall), Viggo ligger i sin lilla krubba och både jag och K får varsin timme innan läggdags. Åh, så skönt att kunna sitta framför datorn, torka lite köksskåp och allt annat sånt där pill.

 

Kom på att jag inte visat er vårt lilla WC häromdagen – så här är det. Vi önskade ju kaklat, eller halvkaklat, men det blev helt enkelt för dyrt just nu. Helt OK ändå tycker vi. För att piffa upp de rätt så tråkiga vitmålade väggarna satte jag upp en liten handduksstång och det blev ju faktiskt himmelens bra tycker jag. Lite annorlunda och lite annat än en tråkig vägg med en eller två knoppar.

Japp, så ser det ut här. Fredag imorgon och jag ock kidsen ska en tur till IKEA. På lördag ska vi lägga lite plattor på framsidan och sen väntar mello på kvällen. Söndagen är helt utan planer och så skönt med en slapphelg tillsammans.

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.