Sandra Forsberg

Inne hos lilla M

Så var vi inflyttade och börjar komma i ordentlig ordning. Lilla M’s rum är helt klart.
Färgskalan blev precis som jag tänkt mig, ljust, skandinaviskt med en touch av rosa och peach.

 

Våningssängen, eller loftsängen, som jag fasat för blev mycket bättre än jag kunnat föreställa mig. Den är en kura från IKEA och jag har målat den i en beige kulör, blev så himla fint.

Kaninlampan och dockhuset är från Jollyrrom, korgarna från Rusta, tyget till sängen hittade jag på Stoff och stil.  Mattan som är i en magiskt fin rosa/beige kulör kommer från SoffaDirekt, skrivbordet är från Jollyroom, stolen från IKEA. Taklampan trodde vi skulle bli alldeles för stor, den följde med som en start i väntan på nytt, men vi tycker alla att den passar superbra även i detta lite mindre rummet. Den kommer från ILVA och hittas här

Och så kom postern ”Pirum parum” från Fine litte day upp på väggen tillslut, tokgillart! 

Skåpet är från IKEA, men finns tyvärr inte längre till försäljning. Här i ryms det kläder, spel och pyssel. Miffylampan har följt med och likså de små boxarna från Bungalow.

Såhär ser det ju mest ut såklart:

Ja, lilla M är så nöjd och det är ju det allra viktigaste såklart. Hon älskar sitt rum och leker där så mycket redan. En liten skylt har hon gjort till sin dörr med ”Nu är ni välkomna” eller ”Kom inte in, jag leker” som hänger på handtaget, alltså dör – hur stor är hon?

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.