Sandra Forsberg

Ljusa plagg till lillebror

Var ju tvungen att göra små kollage till lillebror med – för så attsingens mycket fint det finns ändå till små pojkar. Jag och en kompis pratade just om det ”att det finns så mycket mer fina kläder till flickor” och jag kan hålla med att på de största kedjorna är det väldigt mycket tryck och klara färger till pojkar (inget fel med det alls – men inte alls min stil). ZARA däremot lyckas alltid leverera stilsäkra plagg i fina material och skurningar. Skulle kunna klicka hem allt till lillebror.


Ja, så fina färger och så gosigt. Imorgon går första  flyttlasset och efter på måndag är han välkommen att titta ut.
S-P-Ä-N-N-A-N-D-E!!
Xoxo

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.