Sandra Forsberg

Vårfint för små flickor

LJUSET, h-e-r-r-e-g-u-d! Det är ju här, ljuset, solen, den milda luften. Det är på väg att bli VÅR and i love it. Blir så sugen på att byta ut både min och Mollys garderob, ut med det mörka och in med ljusa, fräscha färger. Peach, rosa, rött och mönster! De stora kedjorna har så mycket fint just nu och jag skulle kunna klicka hem både det ena och det andra till vår lilla Molly.

Jag klippte ihop några kollage från de stora kedjorna med mina favoriter. Klännigen från HM är ju magisk – färgen liksom!! Och skjortan, jag har en exakt likadan (tok matchning!!). Jeansen – amen dör och skorna, halleluja!

 

 

Från Kappahl fastnade jag för jeansen med de broderade blommorna, HUR fina, speciellt trådarna där nere. Och så en randig tröja till det – åhh! Jeansjackan är ju också för fin, Molly fick en förra året som passar i år också med broderade tigrar och blommor – ljuvlig!

 

Lindex bjuder på jeans och ljusa pasteller, regnbågströjan är magisk och ryggsäcken hade Molly tokgillat!

 

Och så NEXT som levererar säsong efter säsong. Mönsterna, färgerna och det lite annorlunda. Jag föll helt för det matchande settet i grönt, bikinin är  SÅ gullig (M vill absolut ha bikini nu), strandklänningen ser ju helt urskön ut och den lilla rosa bikerjackan -alltså ???

ZARA bjuder på ljuva pasteller och kloka citat. Pyjamasen med körsbär är magisk, den rosa lilla t-shirten till ett par jeans och leostrumporna ? ?

 

Var bara tvungen att lägga in ett kollage med tröjor om ”systrar”. Har funderat på att köpa något sånt till M men kan inte bestämma mig för om jag tycker det är lite cheesy eller inte ???

Vit T-shirt och grå kollegetröja -HM. Svart T-shirt – ZARA. Rosa T-shirt EBAY.

Ja halleluja! Nu väntar jag hem lilla M och Kasper och så väntas lite middag i soffan. Jag har sovit mest hela dagen, tog ett ett bad och somnade sen igen. Kroppen är helt slut och behöver laddas upp inför de kommande dagarna..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.