Sandra Forsberg

Gravidvecka 36

BEBIS
”Fostret börjar förbereda sig på att födas. Det tränar andning, men inte när det sover djupt. Fostret har nu längre perioder av både sömn och aktivitet. Det rör sig lika ofta som förut men kan inte ta ut svängarna på samma sätt. I stället för puffar gör fostret mer svepande rörelser.” står det på 1177 om v.36, men tro mig det sparkas lika mycket som förr, ingen skillnad mer än att jag knappt kan sitta vanligt utan att känna att magen trycker upp hela mig. Just nu, mycket bakåtlutande torso och höga fötter.

 

CRAVINGS
Vi har äntligen fyllt på vår soda streamer, (som varit slut i minst 7 månader)! Köpte den när jag var gravid med Molly för att jag var så sugen på kolsyra. Känner precis samma nu, klunkar nog i min mist 2 liter om dagen.

 

VECKANS MUST HAVE
Skönaste bygelfria BH:arna klickades hem häromdagen. Världens tips om du måste sova i BH. Extremt sköna och samtidigt snygga.

2-pack bygellös bh i spets - Svart/Vit - DAM | H&M SE 5

MAMMAMODE
Färgade mina gravidjeans svarta häromkvällen och hämtade ut ett par nya skor igår. Nu ska jag försöka vara fin i byxor och Kaspers skjortor ett tag. Förresten måste det vara bästa grejen – lånar T-shirts, stickade tröjor och skjortor hej vilt av Kasper. Har ju fått en helt nygarderob!  ?

 


ÖVRIGT
Avslutar med ett quote som stämmer ganska bra just nu och min K, han måste älska mig väldigt mycket för jag ”napar” mest hela tiden.  

Sarcasm is gold

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.