Sandra Forsberg

Moodboard vardagsrum

Så var det det där med vardagsrummet. Hit behövs det handlas en del och som jag drömmer om denna nya lilla vrå, kommer att bli så mysigt.

 

Soffan är redan beställd och ska levereras på inflyttningsdagen, vår är en nyans mörkare i färgen ”sand”. Den stora spegeln, 85 cm i diameter, kommer från rusta och den har vi befintligt idag. Sen kommer vi till alla ljuvliga nyheter. Soffbordet Novali är från MIO liksom sittpuffen Diana. Fåtöljen, alltså fåtöljen! Är den inte magisk? Jag är helt förälskad och den har ett magiskt pris, finns att beställa på ellos. Mattan är en nyhet från jotex och den ser så fin ut på bild, tyvärr brukar ju färgerna ofta skilja mellan verklighet och bilder, men den ska beställas så får vi se färgen när den dyker upp. Bestån är en möbel vi redan har idag, två stycken har vi och dem ska vi ha bredvid varandra som en TV-bänk. Lilla bordslampan är från rusta och den äger vi också idag liksom klongvasen.

Om 1 månad har vi nycklarna och det känns helt magiskt! Satt i telefon med min syster igår och som vi ska fixa (hon är bästa hjälpredan i världen och gör precis som hon blir beordrad utan ett minsta stön!). Hemsk storasyster jag är va? Så får vi se om lillebror har kommit till världen eller inte när vi flyttar, mycket spännande..

Nu väntas en kopp kaffe och sen ett varmt bad.
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.