Sandra Forsberg

DIY bedpocket

Efter timmar av vila, sömn och ljudböcker fick jag lite energi. Letade upp lite gammalt tyg och satte igång och sydde. Jag har spanat på en ”Bed pocket” ett tag, men aldrig riktigt förstått grejen med det. Kanske kan det vara praktiskt mitt i natten och leta upp en napp, att veta var det finns små handdukar och kanske ha en extra snutte redo. Inte vet jag, vi får väll helt enkelt se för jag lyckades knåpa ihop ett. jag blev supernöjd och det ska nog allt få hänga där ett tag, om inte annat just för det estetiska.

 

Knåpade ihop en liten påse till adapterna till vagnen/babyskyddet med som ska få ligga i varukorgen och enkelt kunna plockas upp när det behövs. Det närmar sig verkligen nu och det känns SÅ bra.

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.