Sandra Forsberg

Gravidvecka 35

BEBIS
v.35 – hur galet? Det låter ju som att han redan är här nästan, men det kan ju dröja typ två månader till, så galet om det gör det. Hoppas inte det då sömnen numera är obefintlig och illamåendet konstant. Men jag har varit hemma sen i tisdags och jag mår så mycket bättre rent mentalt, sover flera timmar om dagarna och bara ligger ner och lyssnar på musik typ. Så skönt.

 

CRAVINGS
Håller mig fast vid mjölken. En ny rutin jag fått in är att ta ett varmt bad, koka lite havregrynsgröt med kanel och sitter sen uppkrupen i morgonrock med tända ljus och jobbar det sista för dagen vid matsalsbordet. Så mysigt och skönt sätt att logga ut för dagen.

 

VECKANS MUST HAVE
Ja men det finns ju så mycket fint som egentligen inte alls behövs. Men drömma kan man ju och om man har som intresse att kika på finheter och drömma sig bort så är det ju omöjligt att missa dessa drömigheter till små oömtåliga fingrar. Jag menar, kika på dessa serviserna från LIEWOOD:

 

Bildresultat för liewood bambu

Bildresultat för liewood bambu

Bildresultat för liewood bambu

 

 

MAMMAMODE
Leggings och tröjor lånade av K, är vad jag tillbringar mina lediga dagar i. Så skönt, rätt så snyggt och känns lagom rörligt att strosa runt i. Leggings må vara det bästa plagget mänskligheten kom på, snyggt och samtidigt skönt om man vill slippa urtvättade mjukisbyxor som har ingrodda knäskålar..

 

ÖVRIGT
Dessa magkommentarer, kan vi inte alla komma överens om att släppa dem? ”Är du säker på att det inte är två?” har jag fått höra otaliga gånger ”ja, jo, vi har ju modern teknik idag och det har visat sig att det är just en liten krabat”. ”Oj, är det så långt kvar! Du ser ju sprickfärdig ut”, ”Ja, jo, nä men jag kanske spricker då.” Eller som en ung manlig kollega sa häromdagen ”Alltså du är ju så fet nu, herrugud så fet du är!” Ja, jo men man tackar känns helt gudomligt!

 

ps. Jag tröstar mig med att jag just hittade ett nytt babymärke, spana in denna lilla svanen, dessa svanarna (som kanske får bli V’s barnvagnahänge då vi fortfarande är utan) och dessa små urgulliga elefanterna från Franck & Fischer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.