Sandra Forsberg

Veckans lista

VECKANS BÄSTA
Att vi fick se vår lille plutt på tillväxtultraljudet, underbart!

 

VECKANS SÄMSTA
Foglossningen är tillbaka, lika snabbt som jag checkade in på jobb kom den tillbaka. Känner mig som en gammal tant, vaggar fram och rör mig långsamt. Har också fått restless legs, någon som haft? SÅ jobbigt, det pirrar i hela benen och jag har så svårt att vara stilla samtidigt som jag inte kan röra mig.

 

VECKANS KÄNSLA
Det går framåt! Var på banken, planerade lån och satte upp budgetsparande och mål. Snart flyttar vi faktiskt och det känns ju bara SÅ bra. Tiden går fort nu, några veckor kvar på jobb, sen packning, flytt och lillebror. Har så mycket att bli av med, funderar på att starta upp en bloppis kanske..

 

VECKANS DAGDRÖM
Får man lov att drömma om skor? För jag har hittat mina drömskor – SÅ magiska!! Jag menar titta bara! Från NOVITA.

 

VECKANS INREDNING
Har hittat en nyhet hos IKEA som jag funderar på till lillebrors rum. Denna svartblå möbel kan fyllas med leksaker och så är den låg så vi kan stapla fina lite större leksaker ovanpå. En hit kanske, måste kika på färgen IRL bara 🙂

 

VECKANS HELG

Fredagen startades med middag hemma hos vänner, Molly körde slut på de stora barnen och vi stupade alla i säng när vi kom hem. Igår var jag i stan med min fina vän, lunchade och shoppade lite. Myskväll hemma med familjen, hängde under varsin filt i soffan i flera timmar, spelade diamanten och åt glass. Idag har M och K varit på lekland och jag har suttit och läst i timmar (magiskt!), Lite storhandling och nu ko just mamma, K står och lagar världens godaste laxrätt. och efter maten ska mamsen och jag åka in på bio. Härligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.