Sandra Forsberg

LOV

Dagen är här.
Fyra timmar med kidsen i skolan och sen är det dags för LOV.

Vi kickstartar julhelgen med mys hos bästisar. Blir bjuden på soppa, tar med nybakat bröd och myser hela eftermiddagen. Dricker gott, äter gott och njuter av att ledigheten startar. Imorgon väntar jul hos svärisar och en riktig brakarmiddag följt av spel och bling. ÅH.

 

Älskar att smita upp på morgnarna framför granen, en kopp kanelkaffe (släng i lite kanel i pulvret innan det bryggs- MUMMA!!) och kika på julkalendern i soffan. Just nu tänder jag min fina nya ljuslykta från hör och häpna – HM home. Den så är enkel, simpel och stilren. Tokgillar!

Nej, nu är det dags att dra sig mot skola och förskola.
Ses på lovet,
KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.