Sandra Forsberg

Veckans lista

VECKANS BÄSTA
Att få äta gott med mitt stora hjärta. Ensamma på tu man hand i snön gick vi genom stan för en tidig middag i lördags. Hemma just in time för att natta vår lilla älskling och hinna med en film i soffan. Gamla? Möjligtvis, men så skönt, precis som jag vill ha det, töntigt eller ej.

 

 

VECKANS SÄMSTA
Att jag känt mig så trampad på på jobbet. Finns ordet tacksamhet ens? Just nu i min lite känsligare fas i livet tär allt på mig, otillräcklig, kämpar som en galning och så PANG kom bomben som fick mig att vilja ligga bredvid min mamma och gråta. Tur ändå att humöret går upp och ner och att jag nu känner mer agg och har inställningen ”Jag vet bäst, utan protest”- istället.

 

 

VECKANS KÄNSLA
Snart jul! SNART JUL. Vi kickstartar på fredag med middag hos bästisar, på lördag firar vi jul hos Kaspers föräldrar, på söndag firar vi jul hos min lillasyster och så på julafton åker vi ut till landet för några nätter där. Kommer gå i pyjamas typ hela mellandagarna, kika på julfilmer, leka med små klappar och dricka varm choklad.   

 

 

VECKANS DAGDRÖM
Drömmer om en vit jul. I lördags låg ett vitt tunt, tunt täcke över tak och gräsmattor. Men kom igen, vi vill ha pulkabackar, kälkåkning och knaster under skorna.

 

 

VECKANS INREDNING
Köpte hem en så fin ljusstake häromdagen, den är helt perfekt. Stilren, enkel och SÅ jag. Ni ska få se en bild snart. Fick också hem denna långa giraffen (104 cm) till V’s lille rum. Kommer bli SÅ fint!

 

 

VECKANS HELG
Startade lördagen med att träffa fina vänner och julpysslade med kidsen, fortsatte med att fira vår fina pappa i huset som fyllt år. Vi var ute och åt på Occo i lördags, bara han och jag, så härligt att få prata utan att bli störd, verkligen en lyx! Och tänk att jag hittat min K som gör mig så glad och lycklig i hela kroppen. Söndagen spenderades på Vellingeblomman följt av våffelbuffé på Hallongården, halleluja vilken eftermiddag det blev! Läs mer om det på instagram!

 

December x-mas

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.