Sandra Forsberg

Julklappstips till en 4-åring

Julklappar, spänning, tomen och allt därtill. Har fått några frågor om tips på julklappar till små 4-åringar. Här är lite av vad lilla M ska få. Vi inte köpt så mycket då hon firas av alla som första barnbarnet i båda våra familjer. Men vi har vi köpt mycket pyssel, det är det absolut bästa hon vet. Köpte denna kombinerade pussel-och pyssel lådan och den stora superpyssellådan är från Rusta – såå prisvärd! MICKI, byggstavar tror jag vi kommer att ha mycket kul med, speciellt jag och Kasper, haha! Sen har hon önskat sig prenumerationer av pysseltidningar, bästa tipset tycker jag! Nya roliga ting var månad!

Walkie talkies har hon pratat om länge, dessa kommer hon och kompisen V ha så kul med! Påslakansettet från HM har jag spanat på länge, kommer passa så fint i nya huset, lite utfyllnadsklapp..

Ja, hon skulle ju egentligen inte behöva någonting. Vi rensade hennes kista  för någon vecka sedan och plockade ut flera klappar som vi ska slå in och skänka till bättre behövande. Man skriver på presenten vem det kan passa, typ ”God Jul till en hästtokig 3-åring”. Så fin att det finns organisationer som tar tag i sånt här, dessutom skänks det 10 kr till unicef för varje klapp. Här kan du läsa mer!

 

Nu, julmust och en lussebulle!!
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.