Sandra Forsberg

Våra nya badrum

Om 3 månader har vi flyttat. Det känns som en never ending story men igår kom första räkningen för tillvalen och nu börjar det ju faktiskt närma sig lite mer..

Vårt lilla WC kommer att gå i svart och vitt. Golvet går i svart hexagon och väggarna är tyvärr bara vitmålade. (Vi har planer på att så smått kakla halva väggen och måla överdelen som bilden nedan, såå fint tycker jag). Handfatskomoden är svart och så ska vi byta ut spegelskåpet mot en runt snygg spegel. Enkel lampa från IKEA får komma upp i taket, vi har tittat och mätt fram och tillbaka och denna kommer nog att passa väldigt bra. En fin härlig tavla vill jag ha ovanför toaletten, den här från dearsam är helt magisk i sina kontraster! Sen läggs fokus på handdukar, tvålpumpar och små kvistar. Åh, piffet alltså! Kliar i fingrarna! Peinture : 10 façons de faire du plafond le 5e mur de la maison !

Vedum kommod

 

I stora badrummet blir det attityd med. Vi vill att något ska hända och har valt antracitgrå fog mellan de vita plattorna. Även här har vi planerat att byta ut spegelskåpet mot en stor rund spegel (modell större) för att skapa en mer ”rum-känsla”. Golvet går i stora antracitgrå plattor á 60×30 cm. Vit handfatskommod och ljus bänkskiva. Det blir lite skötbord, träkorgar med hårprodukter och så små stilleben med det där lilla extra fina produktförpackningarna.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 Det kan vidst godt mærkes, at vi har hovederne fyldt med studiet lige for...

Kakel | litet badrum

Åh, snart så! Och tänk att jag går hemma i ett helt år och kan piffa till allt, LYX!
Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.