Sandra Forsberg

Vad jag fyndat i veckan

Black, friday, black week.
Självklart ska vi inte shoppa ihjäl oss. Självklart måste vi tänka på miljön, att återanvända och ta oss en funderare på om vi verkligen behöver ”den där prylen”. Flera företag tog initiativet att inte supporta black friday då deras produkter står för kvalité och miljö. Heja tycker jag!

Samtidigt kan jag inte säga att jag inte frestades av reorna och jag ska erkänna att jag shoppade en del. Men jag köpte saker som vi ändå skulle ha köpt, saker som vi var på jakt över och saker som vi faktiskt ”behöver” till vår flytt. Att då kunna köpa det samtidigt som vi sparar en massa pengar, ja det står jag för.

Vi kommer att köpa en hel den nytt till huset. I och med att det är ett nybyggt hus och det första vi faktiskt köper tillsammans så känner vi att vi vill ta in nya saker som vi tillsammans väljer ut. Vi vill skapa ett hem som är hållbart och som ska finnas länge. Vi tänker att vi köper saker vi verkligen vill ha (och har råd med) och så kan säkert små saker bytas ut med tiden. Vi kommer att ta med oss vår säng, ett par byråar och matsalsbordet med stolar. Resten kommer vi att köpa nytt. Men våra gamla möbler säljer vi av så att de får ett nytt liv i andra hem Vi sålde våra fantastiska soffbord häromdagen, de har jag ju själv fyndat på blocket en gång i tiden och nu fick de säljas vidare i ytterligare andrahand, Hur som helst nu satsar vi på fräscha saker som den här lampan till lillebrors rum (tipsade om den i förra inlägget). Tycker den är så söt och fin, tokgillar färgen i dusty green. Kommer förhoppningsvis passa som handen i handsken på hans nya fina väggar.

Bildresultat för dusty green fox lampa

Lyckades också klippa till oss en rosa matta i viskos till Mollys nya rum. Kommer att bli såå fin i hennes ljusa sobra rum.

Sen köpte jag faktiskt två små julklappar till min kära mor också, men de kan jag av förklarliga skäl inte visa här. Och vi köpte en spishäll, så tråkiga pengar, men så tvunget. Idag ska vi ut och kika på en soffa vi spanat in och som är på 50%. Om vi faller pladask (det har jag iofs redan gjort, nu hänger det på om den är skön och man kan sjunka in i den) så blir det minst sagt rätt så kaosigt här hemma ett tag då vi inte riktigt har plats för en så stor soffa här. Men det får väll lösa sig.

Nu väntas lördag och vi ska få besök av en gammal klasskompis till mig och hennes dotter som går på förskolan med Molly, mysigt!
Stor kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.