Sandra Forsberg

Soffspecial

Vi letar febrilt efter en ny soffa till flytten. SÅ svårt att hitta tycker vi. Första kravet är det svåraste, vi vill ha en riktigt djup soffa. En myssoffa som man ska kunna krypa upp i. Andra kravet är att det ska vare en ljusgrå typ, lite åt det beiga går också bra. Men helst ljusgrå, ingen gråsvart eller antracitgrå. Tredje kravet är att det helst ska vara en tresits med en lång schäslong, eller mer som en hörnschäslong., hörnsoffa går bra med, men helst utan sida på ena sida.. Och så får den ju inte vara för dyr såklart.. Dessa nedan har jag hittat på ILVA, får bli ett litet besök dit snart tror jag .

Aja, har ni tips på var ,man kan hitta soffor förutom på de vanliga kedjorna så tipsa gärna!
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.