Sandra Forsberg

Veckans lista

VECKANS BÄSTA:
LOOOOOV! Höstlovet är här! Vi ska umgås med vänner, rida ponny och bara ta dagarna som de kommer. Jag har bokat in dagspa med bästis en dag och så biokväll med en annan finis en annan kväll.  Åh, lyxigt och härligt alltså!

 

VECKANS SÄMSTA:
Molly är sjuk. Dag 6 med hög feber. Mammahjärtat alltså, krossat. Orkar inte äta, vill bara gosa. Hon ville inte ens ha glass tidigare idag, man blir ju såå orolig. Men – hon var pigg ett par timmar under dagen, tänker att det ändå är allmäntillståndet som gör det?! Håller tummarna för ett tillfrisknande snart så att vi får njuta av lite roligt tillsammans igen.

 

VECKANS KÄNSLA:
”Orka passa in!” Det har blivit mycket mys i soffan. Efter långa, jobbiga dagar på jobbet har vi gosat upp oss, tänt ljus och kikat på serier tillsammans. Beställt hämtmat och hoppat över salladen. Molly har somnat i soffan med oss och vi har struntat i rutiner och allt PK.

 

VECKANS DAGDRÖM:
Har varit fullt upp med lilla M så jag har inte riktigt hunnit tänka på bu eller bå.

 

VECKANS INREDNING:
Mamma bad om en önskelista till jul och vi har knåpat ihop lite listor med drömmar inför huset. Sängkläder, handdukar och kuddar. Vi vill ha nytt, gamla urtvättade handdukar ska kasseras och vi drömmer om nya lyxiga sängkläder. Vi tänker att vi satsar på kvalité, komfort och klassiskt. Inte tio olika påslakan som samlas på hög, dammar och tar plats. Nej, nu ska vi välja med omsorg och slita dessa ordentligt (blir ju dessutom så mycket skönare efter oändliga antal tvättar!).

 

VECKANS HELG:
Gick på höstlov i fredags, startade med att åka hem till min sjuka lilla älskling som trots allt kändes piggare. Lördagsmorgon hemma, strosade runt och åkte en snabbis till köpcentret för att handla på mig lite mamma-strumpbyxor. Styrde sedan kosan mot landet och vi hängde med bästa mamma och hennes man. God mat, brasa och familjemys. Idag har vi hängt, kikat på Disneyfilmer, bläddrat i tidningar och gått i pyjamas hela dagen. Nu sover lilla M i soffan, snart jag med, K med tror jag.. Och till det bästa – vi är lediga i en hel vecka och ingen måndagsångest här inte!

 


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.