Sandra Forsberg

HÖSTLOV

Fyra dagars VAB för Kaspers del. Lilla M har legat i fyrtiograders feber. Men nu, precis lagom till fredag och lov piggnade hon till. Jag kom hem till en glad och sprallig fyraåring igen. Efter fredagsbad för oss båda pyntade vi till det med spindlar, pumpor och allt annat som hör till. Lite musik, snacks och nytvättade fina pyjamasar myser vi runt alla tre. Tio dagars ledighet har börjat.

Vi kickstartar med att dra till landet imorgon. Mys, mys, mys! Längtar så, känns som evighetersen vi var där. På måndag ska jag följa med M på förskolan några timmar (hennes största önskan) och på tisdagen har vi absolut inga planer, halleluja! På onsdag ska jag och min vän på dagsspa, HALLEULJA igen! Torsdag ska spenderas med vänner under förmiddagen och på kvällen ska jag in till stan och träffa fin vän för bio och lite käk. Fredagseftermiddagen har jag bokat in ponyridning för lilla M och sen ska vi bort på kvällen. De sista dagarna har vi inga planer, tar det som det kommer när K också är hemma med oss. Åh, så välbehövt!!

Men nu tillbaka till fredagsmys!
KRAM.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.