Sandra Forsberg

Gravidvecka 22

BEBIS
Oj vad vår lille pojk har börjat göra liv. Det sparkas, dunsas och sträcks hejvilt. Framåt  läggdags börjar det snurra rejält och jag blir ofta illamående. Jag är så mycket mer känslig den här graviditet för allt som har med magen att göra. Spänningar som en BH, strumpbyxor etc. får det att vända sig i magen på mig. Illamåendet dyker upp till som tätt och det är viktigt att tänka på vad jag tar på mig på morgonen. En dag fick jag cykla hem på lunchen och byta då jag hade en kjol som var för tajt..

 

CRAVINGS
Fortfarande lågt här, inget mer förutom socker socker socker som kroppen skriker efter, snart helg, halleluja! Blir mer och mer törstig och har börjat fylla stora vattenflaskan inför en kväll i soffan.

 

NAMN
SÅ svårt. Noel, Oliver och Ludwig är just nu topp tre som vi lyckats komma någorlunda överens om. Jag faller för Frans, Truls och Ebbe..

 

VECKANS MUST HAVE
Denna övergulliga snutten kom med posten häromdagen, så fin.

 

ÖVRIGT
Molly börjar bli mer och mer medveten om vad som händer. Frågar när det sparkar och ”Kan inte jag få känna mamma?”. Många finurliga och fundersamma frågor om hur doktorn plockar ut bebis från snippan och ”Känns det inte obehagligt mamma?!”  Haha,touché, it sure does darling!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.