Sandra Forsberg

Veckans lista

VECKANS BÄSTA:
Träffade en gammal vän över en middag på stan i veckan. Vi var tre tjejer som satt ihop under gymnasieåldern och vi har gjort så mycket galet tillsammans. Så kul att träffas och att ta en Walk down memory lane…

 

VECKANS SÄMSTA:
Så mycket på jobb, långa dagar och känner att jag ligger efter i exakt allt. Stress och arbete som läggs på hög..

 

VECKANS KÄNSLA:
IT’S A BOY!! Såklart! Mer ord överflödiga.

 

VECKANS DAGDRÖM:
Framtiden. Livet som tvåbarnsmamma. Semestrar med en storasyster och en lillebror. Drömmer om framtiden och undrar hur vår familj kommer se ut, vilka äventyr vi kommer att uppleva tillsammans och hur vi kommer att leva vardagsliv.

 

VECKANS INREDNING:
Kan ju inte undgå någon att jag klurat på lillebrors rum. Dovt turkost, duvblått och grått. Träleksaker, korgar och filtar. Hittar så mycket inspo hos söta Emsloo. Spjälsängsskydd, mobil och sängkläder. DÖR en smula över allt kul vi har framför oss. Så lycklig ända in i benmärgen.

 

VECKANS HELG:
Träffade upp gamla arbetskollegor i fredags efter jobb, lek och bus med alla våra små tjejer. Sol och fågelkvitter! En tripp till köpcentret i lördagsförmiddags för bebisklädes-shopping och så hade vi vänner över på middag igårkväll. Idag har vi varit i skogen en sväng och så slappat i soffan med film, chips och tända ljus mitt på dagen – övergosigt!! En enklare helg med lagom dos av allt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.