Sandra Forsberg

Söndagslistan

VECKANS BÄSTA:
Vi har tagit vara på sommarvärmen i allra högsta grad. Vi tog en PW till parken och grillade korv en vanlig torsdagskväll. Lät solens strålar värma våra ansikten och åt korv i mängder. Gick hem i solnedgången och kände mig lyckligare än på länge. Gårdagens heldag i stan var också en utav de bästa på länge. Vi pratade framtidsplaner, struntade i klockan och lät Molly leka i timmar på lekplatsen. 

 

VECKANS SÄMSTA:
Att en när och kär familjemedlem fick en stroke, skrämde livet ur oss och fick mig att fälla en och annan tår. Allt gick lyckligtvis bra. 

 

VECKANS KÄNSLA:
Att vara tacksam för det lilla. När livet ställs på kant inser man vad som är viktigt och man prioriterar om ett och annat, funderar på vad man vill få ut av livet. 

 

VECKANS DAGDRÖM:

Vågar jag berätta att vi bakade lussebullar häromdagen? Well we did – och jag drömmer om julen. Bjöd in mina fina flickor till adventsmingel första helgen i december. Var bara tvungen att se fram emot det, att få planera lite smått vilket julgodis vi ska göra vilka stjärnor vi ska sätta upp och vilket tema jag ska ha på årets julklappar. Julnörd – that’s me!

 

VECKANS HUSTANKAR:
Vi var och kikade på husbygget som går framåt. Huset har fått färg och den är faktiskt finare än jag trodde. Drömmer nu om morgonkaffe på trädäcket och om vilka trädgårdsmöbler vi ska ha, dynor, markiser and you name it.  Dock finns det ju inte så mycket att spana runt på då säsongen inte riktigt är här om man säger så..

 

VECKANS INREDNING:
Idag har vi haft ett fototeam här så lägenheten är i tipp-topp. Städat till tusen, stylat med blommor och detaljer. Magisk att bara vara i något så hemtrevligt. För mig är det avkoppling hur ytligt det än må vara,.

 

 

Husets färg, vad tycks?

Alltså, MUMMA!!

Saffaransfisksoppa, sååå enkel att göra, sååååå god och känns så lyxig!!

Liten bebis i magen som bara växer och växer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.