Sandra Forsberg

Vårt lilla hus

Här ska vi alltså bo, i ett litet radhus på en plan. Uppfart med plats för två bilar och en liten ytte-pyttig trädgård som blir alldeles lagom några år, för oss i vårt första lilla hus. 3 sovrum, så det passar vår nya lilla familjemedlem också.

Vårt hus kommer att vara en blandning mellan greige och kakifärgat. Inte självvalt tyvärr, men man kan inte få allt..


Vi har köpt huset med standardkök, men kommer att byta ut det innan inflytt till ett antacitgrått kök (koksgrå) från HTH. Anledningen är att vi inte kunde välja att få köket i andra färger än vitt och det är vi liksom lite mätta på just nu. Vårt kök är dessutom spegelvänt.


Här har vi klämt in ett extra rum, så riktigt såhär stor social yta blir det inte. Men det blir nog bra det med 🙂


I stora badrummet har vi valt att lägga kvadratiska vita plattor omlott med mörk fog. Stora golvplattor á 60×30 cm i mörk antracitgrått. Lite vågat kanske, men vi känner att vi vill ha kontraster så att det händer något.


Inflytt den 28 februari. Tills dess dröms det stora drömmar, det skapas moodboards och inköpslistor om vartannat och vi längtar så efter både hus och bebis. Dock är vi tacksamma om vi får flytta in i några dagar innan bebis entrar vårt universum.

Oavsett vilket ska det bli så mysigt att strosa runt hemma i detta nya i minst ett är med liten mini. Lyxigt helt enkelt. Och oj vad det kommer att möbleras och ommöbleras för att hitta nya lösningar. halleluja!!

Förresten vill ni se mer av vårt nya hus? Hur jag tänker i färg, inredning etc. Lite moodboards osv.? Klicka i hjärtat så publicerar jag mer om detta.
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.