Sandra Forsberg

Inköpslista bebis

Godmorgon lördag!

Smet upp innan sex och kände för att kika in till er. Jag har sovit så mycket i veckan, däckat i soffan runt 19. Denna graviditeten är precis som min förra i trötthet, den slår till bums och den är enorm. Men positivt ändå att få smyga upp själv såhär, redan satt på en maskin tvätt och sitter här med tända ljus och kaffe.

Funderar lite på vad som bör köpas in till bebis innan hen kommer ut i vida världen. Tänkte dela med mig av min lista på vad vi kommer att köpa hem..

INKÖPSLISTA BEBIS

Kläder
Pyjamas x4
Bodys x 5
Byxor x 5
Sparkdräkt x2
Mössa x 2
Strumpor x 8
Overall x 1

Sova
Babynest
Filtar x 4
Snutte
Spjälsäng
Täcke, kudde
Spjälsängsydd
Påslakanset x2

Färdmedel
Babayskydd, bil
Bärsele
Barnvagn
Mobil
Skötväska, jag har redan köpt, blev en sån här
Åkpåse

Sköta
Skötbädd
Babyolija
Blöjor
Tvättlappar
Våtservetter
Nappar
Rumpsalva
Nässug

Bra att ha hemma
Amningsnapp
Nappflaskor

Molly levde i sitt babynest och sin babysjal så där kommer vi att spendera lite extra pengar. Vi kommer även att köpa ett tjockt spjälsängsykdd då Molly levde livet på nätterna. Såklart kan ju och kommer troligtvis denna lilla bebisen bli en egen bebis, men vi vill gardera oss.

Och oj så mycket fint det finns i butikerna. Det har hänt så mycket på bara fyra år. Jag kikar på spjälsängsydd och blir så velig..

Det står dock mellan dessa tre. Det översta från Konges slöjd, mellersta från NG baby och det sista från garbo&friends.

Vilket tycker ni? Har ni andra tips? Vill gärna ha dova färger och varken speciellt flickigt eller pojkigt.
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Alla är fina, men Röstar på Garbo & friends. Mysigt med både bebis och flytt planering. Då underbart inspirerande att följa.

  2. malincatrin

    Åh det i mitten va så fint!! Hade jag gått för, gillar att de är enfärgat så kan man hellre ha lite mönster på påslakan, filtar etc 🙂 Och på tal om NG så rekommenderar jag varmt deras myspölar sen, var perfekt att ha hinnan de satt stadigt (och även efter) för dem att sitta och leka i.. den är fortfarande poppis hemma (har den nu under en sänghimmel i en hörna i barnrummet) hos nyss fyllda 2åriga dottern.. så många fina färger det finns.