Villa Sjöliden

En magisk morgon!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Vaknar upp till en strålande morgon. I natt har frosten härjat utanför fönstret och fått våran sjö att bete sig sådär fantastiskt magiskt.

Ja men HUR vackert är det inte!?

Efter en god natts sömn (till största delen framför tv:n i soffan) känner jag mig idag på bättre humör än under gårdagen, då luften gick ur mig en aning,

Snickaren och Milian är ute på älgjakt och hade tänkt en värmande brasa i kaminen innan dom åkte hemifrån. Så mysigt att få tassa upp och höra hur kaminen sprakar.

Idag får vi se vad dagen har att bjuda på för mig och lillskruttan, Vi tar dagen som den kommer idag helt enkelt, vilket känns väldigt skönt!

Det här med att ha helgerna fullspäckade av aktiviteter jämt och ständigt, blir rätt utmattande (för mig) i längden. Då är det väldigt viktigt att bara få ha helger där man inte har något planerat, utan bara kan vara. Återhämtning med andra ord.

Återhämtning ja… något som mitt liv mer eller mindre kretsar kring. Vad jag än gör, så måste jag planera in tid för återhämtning. Men jag har accepterat att det är så, och att det håller mig flytande.

Men att planera in återhämtning behöver ju inte bara bokstavligen handla om att lägga sig och vila en stund på eftermiddagen. Det kan räcka med att visats ute i naturen eller köra en stunds meditation.

Något som jag skulle behöva bli bättre på är att även satsa på aktiv återhämtning. Se till att träna och röra på mig. Fysisk aktivitet utan krav och måsten! Måttlig träning och promenader som jag vet är tillräckligt, men något som nästan alltid prioriteras bort för min del.

Något som även får mig att slappna av och gå in i ”mys mood” på kvällarna är tända ljus. Jag ÄLSKAR att tända ljus, och vet ärligt talat inte hur många värmeljus jag gör av med per månad;)

Därför tänkte jag idag visa er några av höstens finaste ljuslyktor.

Ljuslykta 1, ljuslykta 2, ljuslykta 3, ljuslykta 4, ljuslykta 5, ljuslykta 6

Men min absoluta favorit som åkte ner i varukorgen direkt är denna.

Kommer bli perfekt med en i vardera fönster i vårat sovrum här hemma!

 

Idag har ni 30% på hela ordern inne hos Jotex med kod 423441

33% på dyraste varan +20% på resten av ordern inne hos Ellos med kod 455564

Nej, dags att kicka igång dagen!

Önskar er en fin söndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.