Villa Sjöliden

En vissen dag …

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Vinden viner utanför fönstren och får höstens färgglada löv att flyga omkring. Solen kämpar sig igenom gråatunga moln som flyger fram i snabb takt över himlen. En riktig höstdag!

Idag vaknar jag upp helt ensam i huset. Barnen är hos sin farmor och farfar och Snickaren är ute på älgjakt. Japp idag bör ni undvika att ge er ut på svampjakt då skogarna med högsta sannolikhet är fulla av jägare.

Idag känns kropp och knopp både trött och vissen. Funderingar på allt elände som händer runt om i världen tar över, vilket får allt att kännas så sorgset. För att inte tala om all oro som ligger som ett tungt moln över Sverige med höga räntor, elpriser, väldigt dyra livsmedel och skyhöga drivmedelspriser. En oro och ovisshet som jag tror att alla hushåll känner just nu oavsett ekonomi.

Ja, många funderingar far runt i mitt huvud… vilket jag vet att jag inte är ensam om. Men idag känns det liksom extra sorgset på något sätt.

Tänker på alla människor som lever ensamma, är ensamstående föräldrar, är sjukskrivna och därmed kanske redan kämpar för att få livet att gå runt. Mitt hjärta går sönder!

Men för att lämna detta tråkiga ämne, så ska jag idag försöka ta tag i köksträdgården. Allt gammalt ska avlägsnas och förberedas inför kommande vinter,

Idag tänkte jag avsluta detta inlägg med att visa er några fina och mysiga tröjor till bra priser!

Troja 1, Tröja 2, Tröja 3

Men min absoluta favorit är nog denna!

Önskar er en fin dag<3

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.