Villa Sjöliden

Än är sommaren inte slut!

Innehåller annonslänkar

Hej på er! 

Efter en gårdag med intensivt hjärnarbete på grund av allt nytt att ta in på jobbet har jag i natt sovit så djupt att jag knappt hörde när alarmet började skråla.

När jag väl vaknat till, låg jag kvar en stund och tittade på min lilla ”Flisa”, som någon gång under kvällen igår tassat ner till vårat sovrum och krupit ner under täcket bredvid mig och nu låg och susade djupt medans hon ibland ryckte till av drömmarnas värld.

En känsla av extrem tacksamhet fyllde min kropp… tacksamhet över att jag har en fin liten familj, ett hus där min kreativitet får flöda fritt (ja det vill säga till Snickaren bromsar), och en arbetsplats med helt underbara människor.

När dessa känslor sköljer över en är det viktigt att bromsa in och tillåta sig själv att njuta. Njuta av livet, och för en stund bara vara här och nu.

För när stannade DU egentligen upp och tillät dig själv att njuta av att vara här och nu?

Igår efter min jobbdag, kom jag hem till en Snickare som lagade kycklinggryta, en dotter som låg i vårat sovrum och ”chilla” (som hon själv uttrycker sig) med Ipaden i högsta hugg och en son som var i full färd med att gräva mask i köksträdgården, för att kunna gå ner och meta på bryggan.

Själv spatserade jag ut i växthuset och plockade både tomater, två jätte stora gurkor och ett par färdiga meloner.

Efter en liten stund joinade även dottern, och vi bestämde oss för att leta smultron tillsammans. Och visst fanns det smultron i massor. Något som skvallrar om att sommaren ändå inte riktigt är slut ännu.

Och idag är det dags för ytterligare en dag då hjärnan kommer att få gå på högvarv på jobbet. Ändå rätt så kul att utmana sig själv!

Men nog talat om detta, för idag tänkte jag visa er ytterligare ett tips på en stilren och fräsch höstoutfit.

Blus, Raka kostymbyxor, Pumps och Blazer

Och slutligen måste ni spana in detta grymt fina FYND i kaschmir!

Önskar er en fin tisdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.