Villa Sjöliden

Att få stanna upp och fundera….

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Måndag morgon och början på en ny vecka. Det ser ut som att vi har en vacker dag framför oss då solen håller på att kämpa sig upp. Jag ligger som vanligt kvar lite för länge i sängen, idag reflekterandes över den gångna helgen.

100 års firande för våran fina fotbollsklubb här i byn, storstädning, restaurangbesök, fotbollscup, ett besök på Ikea och mer där till. Inte konstigt att helgen svischade förbi minst lika snabbt som den gångna jobbveckan.

Jag som, sista veckan på semestern legat en dag före… fick flera gången denna veckan stanna upp och fundera om det verkligen var rätt dag eller om jag fortfarande låg en dag före i huvudet. Men som tur var hängde huvudet med;)

Nu ska det istället bli spännande att se om denna vecka går lika snabbt;)

Idag tänkte jag ta med er på en tur in till växthuset. För här växer det som bara den fortfarande. Det är faktiskt helt otroligt, eftersom gurkplantor och melonplantor börjar att leta sig ut genom takfönstret på växthuset.

Tyvärr växer även ogräset i en väldans fart…. men så får det vara!

Som ni ser dinglar det gurkor från taket och meloner har vi till förbannelse.

Det här med odling är verkligen så kul och man lär sig nya saker hela tiden.

Helgen avslutades med ett kvällsdopp i poolen för dom små, och efter det somnade dom gott!

Tänk att det är slutet av augusti och det fortfarande är högsommar.  Älskart!

Idag vill jag tipsa er om ett finfint reafynd, spana in denna fina!

Önskar er en fin måndag<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.