Villa Sjöliden

Min minsta skatt har börjar förskoleklass!

Innehåller annonslänkar till

MIO

God morgon kära ni<3 

Morgonen började med att jag vaknade upp med ett ryck när alarmet skrålade från mobilen. Yrvaket satte jag mig halvt upp i sängen i tron om att jag lyckats med en försovning. Pjuh… Det var tack och lov ingen fara!

Det här med att ställa om sig tidsmässigt från semester till jobb tar uppenbarligen några dagar. Jag ligger kvar i sängen några extra minuter för att njuta av tystnaden som fyller sovrummet. Det ända som hörs är några morgonpigga fåglar som kvittrar intensivt nere vid sjön.

Tillslut börjar katten, som även hon vaknat av alarmet tycka att det var dags för mig att gå upp och öppna ytterdörren åt henne, genom att jama och buffa på min arm med sitt lilla huvud.

Försiktigt tassar jag upp i hopp om att inte väcka Alicia som sover djupt bredvid mig i sängen. Dags att börja förbereda morgonens rutiner innan det är dags för resten av familjen att vakna. Kläder ska plockas fram, tandborstar förberedas, frukt ska packas ner i skolväskorna.

Ja precis… skolväskorna. Jag har ju faktiskt från och med igår två skolbarn här hemma. Alicia… min minsta skatt har börjar förskoleklass. Jisses… vart tar tiden vägen!?

Detta är ett sådant vemod tycker jag. Såklart skönt att barnen växer, blir större och klokare…. men hinner man med att njuta tillräckligt? Så tror jag dom flesta föräldrar känner ibland.

Men nog talat om detta… för innan vi kickar igång denna dagen tänkte jag visa er några nyinkomna inredningsfavoriter.

Vitrinskåp, vas, bordslampa

Sedan måste jag vara visa er denna! Hur fin är den inte!?

Önskar en en fin onsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.