Villa Sjöliden

Panik! Och en hel del grymma erbjudanden ni inte vill missa

Innehåller annonslänkar till

Bubbleroom, Mio, Hemtex,

Hoomeroom och Jotex

God morgon bästa ni<3 

När klockan ringde i morse var jag redan vaken. Dock bestämde jag mig snabbt för att ändå ligga kvar en stund och njuta av tystnaden. Våran lilla kisse, som alltid blir överlycklig när alarmet ringer och någon i familjen vaknat, hoppade snabbt upp på bröstet och pockade på uppmärksamhet genom att buffa på handen för att bli kliad.

Hon är för rolig, våran lilla Chelsea… Hon vägrar gå ner på nedervåningen innan hon får med sig någon av oss som sällskap. Och går vi inte upp direkt… så buffar hon en stund… sedan går hon besviket och lägger sig vid fotändan och fortsätter att vänta. När vi väl reser oss ur sängen far hon lyckligt upp som ett skott och rusar före ner mot matskålen eller kattlådan.

Här om dagen, när hon var utomhus gick hon på upptäcktsfärd (alltid i närheten bakom huset). Hon kommer alltid när man ropar hennes namn… men INTE NU!? Oroligt gick hela familjen i omgångar och letade, ropade och lockade intensivt för att snart inse att hon var försvunnen när mörkret började krypa på. PANIK!

Milian grät sig till sömn den kvällen och jag behöll lugnet medan jag inombords kände hur sorgen började krypa på. Det var ju bara ett halvår sedan våran andra lilla Selma spårlöst försvann, utan att komma tillbaks.

Efter en hel natt av oro, och även en morgon utan ett spår av våran lilla stjärna öppnade jag på förmiddagen altandörren… fortsatte ropa några gånger innan jag tog en sväng ut till växthuset.

Jag får då se att grannhuset har öppnat dörren till en av sina uthus, och sedan hör jag ett svagt jamande. Våran Chelsea kom springandes, och tårarna och lättnaden var ett faktum. Sedan denna händelse, har Chelsea INTE velat gå ut på äventyr. Hon nöjer sig med att sitta i dörröppningen till altanen och titta på oss andra om vi är ute i trädgården.

Hon lärde sig en läxa, och ingen är gladare än vi över att ha våran lilla stjärna tillbaks hos oss<3

Bricka, Ljusstakar, skulptur

Igår, när vi alla äntligen var hemma från jobbet var det näst intill sommarvärme i luften. Solen värmde härligt mot ansiktet, och altandörren kunde stå öppen. Snickaren som redan var hemma med dom små trollen när jag kom hem var ute och grejade på baksidan så jag passade på att sätta mig ute på trappan och njöt en stund innan det var dags att gå in och förbereda kvällens bestyr.

Nu är det inte långt kvar tills det istället kommer bli ett dopp i poolen när familjen är hemkomna för jobb och skola. Det kan vara dom härligaste av kvällar, som jag verkligen längtar efter.

Idag vill jag tipsa er om att kika in här där ni just nu får upp till 30% på utvalda styles tom imorgon.

Är sugen på att klicka hem denna fining, som jag vet kommer bli ett mycket användbart plagg!

Och inne hos Jotex har ni just nu PRE SUMMER WEEK med upp till 50% på massor med fina produkter!

Nej, dags att fara mot dagens arbetspass!

Önskar er en fin tisdag<3

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.