Villa Sjöliden

Vad är det som händer!?!?

God kväll kära ni<3 

Nu var det en vecka sedan sist… och anledningen till detta är att sömn och återhämtning stått högst upp på min priolista.

Jag blev gräsänka större delen av veckan då Snickaren befann sig på jobb i huvudstaden och barnen var hos mormor och farmor & farfar. Så då passade jag på att sova ikapp så att säga;)

Men alltså VAD ÄR DET SOM HÄNDER i Ukraina!?

Som att det inte räcker med att världen nu i över två års tid har kämpat med en pandemi som skördat en massa oskyldiga människoliv… Nej, då ska en maktgalen diktator visa sin makt vilket innebär att en massa oskyldiga människor återigen får sätta livet till. Det är bara så fruktansvärt sorgligt, att det år 2022 ska kunna se ut såhär i vårat Europa.

Och vad ska detta leda till förutom alla stackars människor som förlorar sina nära och kära i Ukraina? Ja ovissheten och oroligheten kryper allt djupare in i kroppen… Är det nu vi i Sverige kommer att gå in i en lågkonjunktur igen? Och folk kommer förlora sina jobb, hur mycket mer kommer elen och bilbränslet stiga? Ja… funderingarna är många men det vi kan säga är att inget blir bra för någon av detta krig, minst av allt för folket och framförallt barnen i Ukraina.

 

Prayer for Ukraine - Christ &amp; Co

Var rädda om er och era medmänniskor<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.