Villa Sjöliden

En trötthet av en annan nivå….

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Alltså My Gosh, vilka extremt tungjobbade dagar tisdagen och onsdagen varit. Att komma tillbaks efter några dagars (lätt) covid visade sig vara tyngre än vad jag trodde. Jag har varit heeelt slut, och är fortfarande. Efter jobbpassen har jag drabbats av en extremt intensiv huvudvärk och haft en trötthet som är på en helt annan nivå av den trötthet jag annars brukar ha. Ni vet när kroppen bara skriker efter att få stänga av och befinna sig i viloläge.

Hur hade det då varit om jag istället varit jätte dålig!? Hua, hemska tanke!

Vi får hoppas att det snart ger med sig, så att man kan börja att leva lite. För just nu är jobbet allt jag orkar med… och det är vissa stunder knappt ens det.

Idag efter dagens jobbpass har vi agendan fullspäckad. Jag och barnen ska packa in oss i bilen och fara till Kumla där Alicia ska få en försenad födelsedagspresent. Hon ska till sin stora förtjusning äntligen få ta hål i öronen. Och efter detta åker vi och äter kvällsmat hemma hos barnens mormor. Hur mysigt!? (och skönt att slippa laga mat;))

Så det var en småpirrig Alicia som vaknade till nu på morgonkvisten. Hon har berättat för ALLA på förskolan att det IDAG minsann är hennes dag och att hon ska få ta hål i öronen. Pluttan<3

Och jag ber till gudarna att jag kommer få slippa huvudvärken efter jobbet, just idag.

 

Men nu lämnar vi detta och går vidare till dagens nyhetsspaning…

Klänning 1, klänning 2, klänning 3

Sedan hittade jag dessa häftiga accessoarer som jag bara blev helt förälskad i!

Och med kod 455506 har ni 40% rabatt på dyraste varan ink kampanj och outletpriser här inne.

Nu är det dags att kicka igång denna torsdag!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.