Villa Sjöliden

Vi närmar oss vårmånaderna med stormsteg!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Tisdag, och en himla bra sådan! Inte ofta jag brukar säga det om just tisdagar, men någon gång måste väl ändå vara den första?! 😉 Idag är första jobbdagen efter över en vecka hemma!

Här hemma vaknade jag upp innan klockan ringde, jag låg kvar och snoozade en stund innan jag tog ett krafttag och hävde mig upp ur den varma sängen. Det är något visst med att få smyga upp innan resten av familjen vaknar. Att bara få ta några minuter med endast mig och mina egna tankar.

Och idag går vi in i februari månad vilket känns väldigt bra då det betyder att vi närmar oss vårmånaderna med stormsteg. Gud så underbart… blir alldeles varm inombords bara av tanken!

För varje år som går så inser jag mer och mer att jag verkligen inte är en ”vintermänniska” utan lever för vår och sommar. Då mår jag som allra bäst och kan känna lugn och harmoni. Att få smita ut i trädgården vare sig det är tidig morgon eller sen kväll och titta till alla mina odlingar och rensa bort lite ogräs… ja då mår jag!

Att få se Milian springa ner till bryggan så fort han få en ledig stund för att meta, eller få gå runt barfota i gräset medans doften av alla utslagna blommor fyller näsan… ja är inte det lycka så säg!?

Meeen som min terapeut brukar säga… försök att vara här och nu, och njuta av dom små sakerna…. och ja, jag försöker. Men längtan till sommaren tar liksom över.

Men nog talat om detta, för idag tänkte jag visa er denna fina kreation som gärna skulle få ta plats i min garderob!

Även denna skönhet föll mig i smaken!

Nej nu måste jag bege mig mot dagens jobbpass! 

Önskar er en fin dag<3

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.