Villa Sjöliden

Storm, vaccin och nytt till basgarderoben!

Innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3 

Vaknar upp till starten på en ny vecka. I natt har det stormat som bara den utanför fönstren och ibland så mycket att jag trodde taket skulle blåsa bort.

Efter gårdagens rastlöshet är jag glad att en ny jobbvecka nu startar. För helt ärligt så blev det INGET gjort hemma i helgen… och jag försöker landa i att det får vara så. Huset ser därmed fortfarande ut som ett bombnedslag!

I veckan har jag tänkt boka in mig att ta min 3e vaccinspruta. Ber till gudarna att jag inte får feber som efter förra sprutan. Vaknade upp mitt i natten av att hela kroppen värkte och att jag frös som bara den. Men jag kände skillnad direkt vid sticktillfället från första och andra sprutan. Första kändes inte överhuvudtaget och jag fick inte alls ont i armen som alla pratade om eller några biverkningar. Däremot andra sprutan… då kändes sticket och armen blev jätte öm på kvällen… sen kom som sagt febern. Skumt!

Är ni fullvaccinerade ännu?

Idag tänkte jag visa er denna och denna goding som jag är galet sugen på att klicka hem. Perfekta plagg till basgarderoben och som funkar till ALLT!

 

Nej, dags att bege sig mot dagens arbetspass i fabriken!

Önskar er en superfin måndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Jag har tagit 3 vaccinsprutor. Har inte haft några känningar alls. När det gäller om det räcker eller inte får vi väl se. Kan ju bli samma som med säsongsinfluensan att det måste tar årligen.