Villa Sjöliden

Äntligen på rätt sida och inreda pojkrum.

Innehåller annonslänkar

till MIo

God morgon bästa ni! 

Ja, som ni kanske har märkt så blev det ytterligare ett litet uppehåll här inne. Men nu är julledigheten slut, vilket betyder att vi kan återgå till normala rutiner igen!

Igår drog som sagt verkligheten igång igen efter nästan 3 veckors ledighet. Så skönt! Nog för att det är heeelt okej att vara ledig, men just det där att kunna komma in i normala rutiner igen… ja det är rätt okej det med;)

I helgen röjdes alla spår av julen bort här hemma, och det är väl ändå rätt konstigt. Lika skönt som det är att få fram all jul, lika underbart är det att få plocka allt. Byta ut julblommor till krispiga tulpaner, och bara få det lite mer städat och cleant.

Tänk att vi är över på rätt sida utav året nu… SÅ HIMLA SKÖNT!

Nu har vi allt fint framför oss… en förhoppningsvis vit och fin vinter som kommer bjuda på ljusare och ljusare dagar. Den här första smaken av våren och vårvärmen… och så klart lite bakslag rent vädermässigt. Och sedan det absolut bästa…. sommarsemestern! Jag blir alldeles varm bara av att tänka på det.

Livet känns på något vis en aning lättare;)

Men nog talat om detta, för här om dagen tog jag med barnen för att ta en tur in till Örebro. Vi skulle nämligen lite på lite saker till Milians nyrenoverade rum. Och vi hittade faktiskt lite smått och gott, som ni kommer få se live om (förhoppningsvis) någon vecka.

Milian valde två saker till sitt rum. Nämligen denna och denna fina. Och han var SÅ NÖJD!

Sedan bestämde jag att det fick bli detta fina sängbord. Dock ändrades leveranstiden, och vi får tyvärr vänta på att det ska levereras om några veckor. Tur att både jag och Milian är så duktiga på att vänta…. NOT!

Funderar också på om denna grymt snygga pjäs ska få ta och flytta in framöver!? Det återstår att se.

Kul i alla fall med lite förändring här hemma… Även om det är i pojkrummet;) Det kliar ju alltid lite extra i inredningsfingrarna på våren… eller vad säger ni!?

Nej nu måste jag åka iväg mot dagens jobbpass.

Önskar er en fin tisdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.