Villa Sjöliden

Annandag jul och ett härligt julfirande!

Innehåller annonslänkar

God morgon och God fortsättning kära ni<3 

Nu är julafton avklarad och här hemma njuter hela familjen av en efterlängtad ledighet tillsammans.

Här inne har det varit tyst i några dagar och anledningen till detta är att fokus har legat på att rodda med julstöket. Men nu är jag tillbaka, vilket känns skönt!

Kvällen innan julafton spenderades som vanligt med barnens morfars familj där granklädnad, god mat och paketutdelning stod på schemat.

Årets vackra juldukning gick i gammaldags tema, vilket passar bra i den söta lilla glasverandan där matbordet står placerat.

Milian är nöjd över resultatet av årets granklädnad och hoppade av lycka när ljusslingan tändes.

Och det bästa av allt, var att vi fick besök av dom sötaste tomtenissarna som tydligen hade anlänt med helikopter en bit bort…

Efter denna mysiga kväll var det bara att åka hemåt och förbereda inför Julaftonsmorgon och Julaftonskvällen som skulle komma att spenderas här hemma med släkten.

Och på morgonen vaknade vi upp till strålande stol och ett vackert och krispigt snötäcke som lagt sig så fint under natten.

Hur härligt är det inte, att vi ändå fick en vit jul! Tänk att det ändå betyder så mycket att det är vitt ute, för att få den där riktiga julkänslan.

Julaftonsmorgonen spenderades tillsammans med J och min lillasyster Olivia som kom på julfrukost och paketöppning.

Efter detta var det dags för förberedelse av julaftonskvällen.

Årets tomte gav alla ett gott skratt då han såg väldigt ruskig ut och till råga på allt hade tappat sin tomteluva på vägen.

Ja, det blev återigen en mysig och trevlig jul tillsammans med nära och kära vilket gör att man känner en enorm tacksamhet och lycka.

Idag väntar återigen ett litet julfirande tillsammans med barnens kusiner och god mat hemma hos svärisarna.

Slutligen måste jag visa er en av julklapparna jag fick, som var så galet mjuka och härliga i kvalitén. Nämligen dessa (som ni hittar på REA just nu).

Önskar er en riktigt fin och skön annandag jul<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.