Villa Sjöliden

Kallt och krispigt!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Alltså, att det är så här kallt och krispigt ute just nu är ju bara helt underbart vackert. Men att gå ut på morgonen och starta bilen i -20 är mindre roligt. Speciellt när bilen inte vill starta!

Tack och lov, var det inte min bil som krånglade i kylan, utan Snickarens… och eftersom han inte har lika strikta jobbtider som mig, så spelar det ingen roll om han skulle komma iväg mot jobbet en aning senare än vad han tänkt sig.

Så har det sett ut några morgnar när det nu har varit riktigt kallt. Tur att min pappa inte bor mer än några minuters bilväg hemifrån oss och kan komma till undsättning. Kanske vore läge och införskaffa ett par egna startkablar snart;) kanske en potentiell julklapp!

I New York verkar vintern inte ha slagit till ännu… utan väderprognosen visar att det ska kunna bli mellan 4-18 grader i helgen…. what!? Hur sjutton ska man packa då!?

Vet ni… igår var första dagen på länge som jag kunde slappna av någorlunda i kropp och knopp. Hoppas, hoppas att jag kan få bli lite mer harmonisk framöver. För denna inre stress har verkligen varit en pärs utan dess like…

Men nog talat om det, för idag tycker jag att ni ska spana in denna snygging! Älskar verkligen knapparna…

Nej, nu måste jag fara mot jobbet!

Önskar er en fantastisk onsdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.