Villa Sjöliden

Granen är uppe och påfylld energi!

Innehåller annonslänkar

Hej på er<3 

Söndag, andra advent, och här hemma sitter jag just nu ensam med katten framför en sprakande brasa som värmer min lite småfrusna kropp. Det har varit en otroligt fin helg som har gett mig så otroligt mycket välbehövlig energi på så många sätt.

I fredags när alla var hemma efter skola och jobb, släpade vi fram granen och klädde den till både min och barnens stora förtjusning. Snickaren, ja… han höll sig nöjt i bakgrunden tacksam att han slapp trassla med alla julgransdekorationer,

Och resultatet blev så himla fint!

Till och med katten har invigt granen och har därmed hittat sin favoritplats i huset. Längst in på en av grenarna ligger hon och spanar och tuggar på grenarna…

I år gick vi all in på temat more is more, vilket blev oerhört bra!

Och igår fick jag besök av några tjejer på jobbet vilket var så himla mysigt! Jag behövde verkligen denna kväll och kände hur hela min kropp fylldes av positiv energi.

Den kommande veckan kommer att bli rätt så hektisk inför resan till NYC, där det vankas bröllop. Men jag ska försöka hinna uppdatera er så gott det går.

Ska bland annat försöka hinna få tag i något som liknar dessa och denna innan det är dags att resa.

Önskar er en fin kväll<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.