Villa Sjöliden

Enkel juldukning och en liten hyllning…

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Jisses vilken kall morgon familjen vaknade upp till idag (-14!!!). Minns faktiskt inte när det var så här kallt så pass tidigt på året senast? Men ändå ganska härligt! Ska det vara kallt, kan det lika gärna vara riktigt kallt, vitt och frostigt… speciellt nu i dessa adventstider. Det gör att julkänslan ökas på ett trevligt sätt.

Idag tänkte jag därför bjussa på en lite julig dukningsinspiration…

(Porslin, tallriksunderlägg 50%, tygservetter, ljusstake, kronljus led (bästa och mest verklighetstrogna) och liknande bricka)

Med enkla medel går det att få en dukning med julkänsla. En bukett med mörkröda inslag fångar upp färgen i tygservetterna… vilket räcker gott och väl. Vill man ta i lite till skulle man kunna placera en liten grankvist på varje sopptallrik.

Jag har en inre känsla av att denna vinter kommer att bli riktigt kall och riktigt snöig, ja en riktig vargavinter. Sedan kommer vi även få en ruskigt varm sommar igen, likt 2018. Men det är bara en känsla som jag har.

Men för att tala om något helt annat, så tänkte jag faktiskt hylla familjens lilla nytillskott. Lilla Chelsea som verkligen har tagit oss alla i familjen med storm. En liten kisse som är som en liten svans och följer med vart man än går, är oerhört gosig, ska gärna ligga uppe i ansiktet och kramas, och bara har en så himla fin personlighet. Katter har ju annars en tendens till att vara väldigt egna… men inte denna lilla tjej som är så tillgiven att man ibland blir tokig!

Och är det någonting som är extra fantastiskt så är det att ha en sådan här tillgiven liten krabat när ens psykiska hälsa inte är på topp. Tack Chelsea för att just du kom och förgyllde vår familj<3

Och avslutningsvis skulle jag vilja visa er några prisvärda favoriter bland MIO:s nyheter när vi ändå har pratat om julkänsla…

Julgran med inbyggda LED-lampor, Tomte med teleskopben, vacker ljusstake, bestickhållare, julgranskjol, påslakan

Sedan tycker jag att ni ska spana in denna fina kategori, perfekt julklapp!

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.