Villa Sjöliden

Acceptans, återhämtning och en favorit…

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Att vara en person som är i galet stort behov av återhämtning kan ibland vara tungt,

Samtidigt som jag verkligen ÄLSKAR människor och att vara social (kan vara bland det roligaste och bästa jag vet) så kostar det väldigt mycket energi av mig att vara social, vilket gör att kroppen går ner i något slags nolläge och gör mig utmattad.

Dock har jag under alla mina år blivit bättre på att skapa någon slags ”överleva” rutin och att hitta en acceptans i att jag är rätt så annorlunda på så sätt. Men trots att det finns en acceptans i det hela så betyder det inte att det inte finns en viss sorg som sköljer över mig ibland. En sorg av att ibland känna sig fruktansvärt ensam och inte riktigt bli förstådd.

Jag är inte en person som ”orkar” ha en gigantisk nära vänkrets eftersom jag vet att jag inte orkar hålla kontakten med alla (trots att jag egentligen vill). Jag är inte en sambo som orkar hålla ihop hem, familj och fritid

. Och jag har ALLTID dåligt samvete att jag inte orkar spendera all tid hemma med mina älskade barn. Det är nog det allra jobbigaste… när man hör dom små liven fråga sin pappa ”vart mamma tog vägen?, och innan han hinner svara får ta emot nästa fråga om jag gått iväg för att vila?

Igår var jag en sväng och träffade min kontakt på allmänpsykiatrin, vilket just nu är väldigt välbehövligt. Och min kontakt, ja… HON ÄR SÅ GRYMT JÄKLA BRA!

Men nog talat om det… för idag tycker jag att ni ska kika in hos en av mina personliga favoriter eftersom dom just nu har 25% på ALLT! Och som jag har nämnt tidigare så tycker jag verkligen att ni ska ta och testa denna FANTASTISKA produkt!

Ni kommer INTE att bli besvikna! En perfekt julklapp kanske?

Själv klickade jag hem denna från samma märke eftersom jag även hört väldigt många fina recensioner om just den och därför varit sugen att test! .

Nej hörrni, dags att fara mot dagens jobbpass! 

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.